Serie A

Szinte magától üvölt a hétfői tuti, úgyhogy mutatjuk is 👇👇👇

  • varin

Rengeteg érv szól amellett, hogy a hétfői olasz bajnokin borul a papírforma.

Egy mérkőzést maradt hátra a fordulóból, ez pedig a Lazio-Udinese. A rómaiak egy BL-kudarc után érkeznek erre a meccsre, míg az udineiek három nyeretlen mérkőzést követően. A tabellán csak 6 pozíció a differencia a felek között, viszont a 16 pont azért mutatja, miért favorit a Lazio. Ennek ellenére itt bizony a meglepetéstippeket húzzuk be, méghozzá a Tippmixpro piacairól válogatva.

{"headTitle":"Lazio-Udinese","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-11 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lazio","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Udinese","odds":"4.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Rómában alighanem rendkívüli csalódottsággal élték meg az elmúlt heteket. A Bayern otthoni legyőzését követően 4 bajnokin 3 pont jött össze, amely bár kudarcként tekinthető, úgy lehettek vele Sarriék, hogy amennyiben Münchenből továbbjutással távoznak, még ez is belefér. Ám az Allianz Arénában csúnyán szembejött a realitás, még ennek a botladozó Bayernnek sem okozott nehezére a párharc megfordítása.

Bajorországban a Lazio teljesen csődöt mondott, a mérkőzést lehozta kaput eltaláló lövés nélkül, és egy pillanatig nem érződött még a fene nagy akarat sem a rómaial játékán. Persze erről aligha lehet szó, ám bárhogyan is, a Sasok tükörsimán estek ki úgy, hogy a 38. percig még továbbjutásra álltak.

Mivel a bajnokságban sok dicsőség már nem vár a Lazióra, a hírek szerint ez a néhány hét Maurizio Sarri állásába kerül(t).

Noha elvileg a Lazio még összeszedhet a kupából egy EL- vagy a bajnokságból egy EKL-indulást, azért ennél biztosan nagyobb célja voltak a játékosoknak a szezon előtt. 27 forduló után a Laziónak 11 veresége van, a top12-ből simán a legtöbb, de például egy Genoának vagy Udinesének is kevesebb van.

És ha már Udinese, hogy vajon 9 vereséggel hogy állhat egy csapat 1 pontra a kiesőhelyektől, miközben mondjuk az Atalanta, a Fiorentina 9-9, míg a Roma és a Napoli 8-8 vereséggel áll? Hát a 15 döntetlen mindenre válasz...

Lazio#ita-lazio#5

Gabriele Cioffi kinevezése legalább arra jó volt, hogy három meccset megnyert a bajnokságban az Udine, ám így is pocsék, amit produkál idén a zebramezes csapat. Ha persze megfordítjuk a mérleget, akkor az utolsó öt meccséből csak egyszer kapott ki és összesen négy gólt kapott, vagyis a védekezés szilárdul.

Ami viszont igazán a vendégek mellett szól, az a hiányzók listája. Bár a vendégeknél is akad maródi, a Laziónál Marusic (37/0), Pellegrini (22/1) és Guendouzi (36/3) eltiltott, Rovella (24/0) és Patric (20/1) pedig sérült. De a Münchenben cserét kérő Immobile (33/10) játéka is erősen kérdéses. A jobbhátvéd pozícióját így például az inkább középpályás Lazzari látja majd el, míg a középpályán Kamada kezdhet.

[4230811] 2024-03-11 20:45:00 Lazio - Udinesex

Ugyan a két csapat közös mérlege igen nagy Lazio-fölényt mutat, azért a rómaiak az elmúlt években nem tudják annyira dominálni a párharcot. Tavaly itt 0-0 lett, két éve 1-1, a kupában pedig 0-0, míg 2021 decemberében összehoztak egy jó kis 4-4-et - vagyis az Udinese az utolsó négy római túráján nem kapott ki.

Egy (vélhetően) hamarosan elköszönő trénerrel, a motiválatlanság és csalódottság árnyékában nálunk ez a meccs erősen döntetlenszagú. Így ki-ki vérmérséklettől függően válogathat a Tippmixpro bőséges kínálatából.

{"headTitle":"Lazio-Udinese","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-11 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Udinese +1","odds":"1.43","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Udinese +0.5","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Udinese DNB","odds":"2.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Nyertes különbség: Nem lesz gól","odds":"8.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4230811] 2024-03-11 20:45:00 Lazio - Udinesex;