Bajnokok Ligája

Ezek a nagyobb szorzók is megérhetnek egy kis aprót a Bayern-Lazión

Az eredmény piszok nehéz megtippelni, hiszen két hektikusan teljesítő együttes csap össze, nézzünk pár spéci ötletet.

Kedden a világ ismét a Bajnokok Ligájára figyel, ahogy a Hathárom is kiemelt figyelemmel követi az eseményeket. Az első két nyolcaddöntős visszavágót már több anyagban is górcső alá vettük, megvizsgáltuk a csapatokat övező friss híreket, illetve lapos tippeket is ajánlottunk figyelmetekbe. Ebben az anyagban újfent az izgalmasabbnak ígérkező Bayern-Laziót vesszük elő, amelyre kigyűjtöttünk nektek pár érdekes fogadást a Tippmixpro kínálatából.

A hatszoros BL-győztes bajorok ugyebár 1-0-s vereséget szenvedtek a párharc odavágóján, a képlet tehát nagyon egyszerű, mindenképp nyerni kell az Allianz Arenában. Persze az egygólos győzelem még csak a hosszabbításra lenne elég, ahhoz, hogy az utóbbi 18/15 évhez hasonlóan közvetlenül a negyeddöntőbe jusson a csapat, legalább kétgólos siker kéne.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

A helyzet nem ismeretlen, volt már erre korábban is példa, legutóbb 2015-ben a Porto otthonában bukták el 3-1-re az első felvonást Müllerék, majd hazai környezetben 6-1-re intézték el a portugál sztárcsapatot. A körülmények mondjuk teljesen mások, hiszen a csapat kissé kezd széthullani, Tuchel pedig teljesen elvesztette a kontrollt, számára is ez lehet az utolsó esély, hogy renoméjából valamit mentsen nyári távozása előtt.

Tudtad? Harry Kane eddig 39 BL-meccsen lépett pályára, ezalatt 25 gólt és 8 gólpasszt jegyez!

Az idei BL-ben négy gólnál járó Kane-re óriási szüksége lesz a Bayernnek, az angol válogatott csapatkapitányára kétség kívül az eddigi legfontosabb 90 (vagy 120) perc vár a csapat mezében. Hiába termeli ugyanis zsákszámra a gólokat, ha a legfontosabb pillanatban nem megy neki, az az egész szezonra rányomhatja a bélyegét.

A Tippmixpro játékos piacán nem kevesebb, mint 29 féle fogadást találunk az idényben 32 tétmeccsen 31 gólnál járó, európai Aranycipő-versenyben is éllovas csatárra.

Van itt mindenféle finomság, még arra is tippelhetünk, hogy jobb, vagy bal lábbal szerez majd gólt, vagy hogy fut-e majd lesre. A Bayernnek persze minden szekcióban toppon kéne lennie, de a kulcs a középpálya lehet, ahol az ifjú Bayern-nevelés Pavlovic kezdhet majd, aki hat meccsen ötször sárgult be, amikor az első perctől a gyepen volt. Ahogy a lapos anyagunkban is írtuk, vélhetően a Lazio kap majd több büntetőcédulát, de ha valakit, akkor a 19 éves müncheni születésű sztárpalántát is érdemes lehet kivenni.


✅ Tipp #1: Harry Kane gólt szerez az ötösön belülről @5.75   

Tipp #2: Harry Kane kap büntetőlapot @5.50   

Tipp #3: Pavlovic kapja az első lapot @12.50

 Tipp #4: Goretzka szerelések száma - Több, mint 1.5 @2.40  

Tipp #5: Harry Kane lesek száma - Több, mint 0.5 @2.58  

 Tipp #6: Ciro Immobile lesek száma - Több, mint 0.5 @1.87  

MEGJÁTSZOM A TIPPET

Fogadási határidő: március 5. 21:00