Premier League

Dupláznánk a londoni derbin

Fogadáskészítős tippel probálkoznánk a Tottenham és a Crystal Palace csörtéjén.

Temérdek Premier League meccsel foglalkozunk az elkövetkezendő napokban, a sort pedig egy londoni rangadóval, nevezetesen a Tottenham-Crystal Palace-szal nyitjuk. A fogadóirodákban a hazaiak számítanak esélyesebbnek, sikerüket ugyanis átlagosan 1.50-szeres szorzóért mérik.

Csapathírek

Három veretlen mérkőzést követően kapitulált a Spurs a PL-ben, ugyanis a Brentford (3-2) és a Brighton (2-1) elleni sikerek, valamint az Everton elleni remi (2-2) után, igaz, még két héttel ezelőtt, 2-1-es vereséget szenvedett a Wolverhampton ellen hazai pályán.

Azóta nem léptek pályára a hazaiak, mivel múlt héten a Chelsea otthonába lettek volna hivatalosak, azonban a Kékek az Angol Ligakupa döntőjében voltak érdekeltek, így az az egymásnak feszülésük elmaradt. A Tottenham a hétvégét az ötödik helyről várta, a negyedik Aston Villával szemben ötpontos hátrányban volt, de ugye eggyel kevesebb meccset vívott meg.

Postecoglou mesternek négy biztos kimaradója lesz szombaton, Sessegnon, Solomon, Porro és Forster sérült, míg Udogie játéka bizonytalan.

[4193800] 2024-03-02 16:00:00 Tottenham Hotspur - Crystal Palacex

Ami a vendégeket illeti, a Sasok pont fordított utat járnak be, mint a Spurs, ugyanis három nyeretlen bajnokit követően tudtak nyerni az elmúlt héten. A Brighton (1-4) és a Chelsea (1-3) elleni zakókat követően az Everton otthonában ikszeltek (1-1), majd legutóbb 3-0-val küldték haza a Burnley együttesét.

Avagy úgy fest bejött, hogy Hodgson mester lemondott, hiszen Liverpoolban az ideiglenes szakvezetővel, McCarthy-val ikszeltek, míg az újoncot már a véglegesen kinevezett Glasnerrel nyomták le.

Az utóbbi hetekben megszerzett négy pontnak köszönhetően a Sasok a 13. helyre léptek fel, a 18., már kieső pozícióban lévő, ugyanakkor eggyel kevesebb meccset játszó Lutonra pedig nyolc egységet vertek a hétvége előtt.

Hiányzók terén felemás a helyzet a vendégeknél. Doucouré, Holding, Olise, Guéhi és Rak-Sakyi nem lép pályára, míg Andersen, Eze és Hughes szereplése kérdéses a hétvégén. Igaz, ez azt jelenti, hogy ha Andersen tudja végül vállalni a játékot, akkor Glasner ugyanazzal a kezdővel futhat ki a gyepre szombaton, mint egy héttel korábban.

Mire érdemes fogadni?

A felek októberben feszültek egymásnak legutóbb, akkor fordított pályaválasztás mellett a Tottenham 2-1-re tudott nyerni. Igaz, ez nem meglepő, a Spurs az együttesek utolsó négy egymás ellenijét behúzta, mindemellett hazai pályán a legutóbbi hét alkalommal legyőzte a Crystal Palace csapatát...

A Wolves elleni vereség óta már két hét eltelt, vagyis a Tottenham azóta csak erre a találkozóra készül. A javításra így pedig jó esélye van, habár a Sasok nyerni tudtak a múlt héten, igen magabiztosan, ne felejtsük el, hogy ellenfelük a 35. perctől emberhátrányban volt. Mindemellett a Spurs játszhat hazai pályán, minőségibb garnitúrával bír (a kulcsjátékosok egytől egyig bevethetők lesznek), s az egymás elleni eredmények is mind felé billentik a mérlegnyelvét.

Mindezek tükrében pedig egy fogadáskészítős tippel próbálkoznánk a felek csatáján, amely nem más, minthogy a Tottenham nyer és több, mint 2,5 találat születik a találkozón, kereken kétszeres szorzóért cserébe, amely tipp ugye a felek őszi meccsén is zöldült volna.


✅ Tipp #1: Tottenham nyer + Több, mint 2,5 gól @2.00

MEGJÁTSZOM A TIPPET

Fogadási határidő: március 2. 16:00

[4193800] 2024-03-02 16:00:00 Tottenham Hotspur - Crystal Palacex;