Premier League

Erre fogadunk a Manchester United - Tottenham rangadón

Igazi adok-kapokot hozhat a nap rangadója.

A Tottenham tapadna az éllovasokra, a Manchester United pedig próbálna zárkózni a Spursre a Premier League 21. fordulójában. Nagy a tét a rangadón, a fogadóirodák pedig a manchesteri helyszín okán a Vörös Ördögöket favorizálják enyhén.

Csapathírek

A Manchester United háza táján továbbra is nagy a gond, a kilencedik hely komoly csalódás még úgy is, hogy egy győzelem esetén 6 pontra meg lehetne közelíteni a top négyet. Jelen állapotában azonban felesleges BL-ről álmodni, ugyanis a támadójáték nagyon akadozik, emellett pedig a védelem sem nyújt kellő stabilitást. Decemberben négy vereséget számlált a United a bajnokságban, az FA Kupában hétfőn összejött a győzelem, a Wigan legyőzése maximum a kötelező minimumnak tekinthető.

[4193738] 2024-01-14 17:30:00 Manchester United - Tottenham Hotspurx

A Tottenham is sok sérülttel kénytelen játszani, de a válogatottbeli kötelezettség miatt talán a londoniak szenvedik el a legnagyobb hiányt. Nincs ugyanis Sarr, Son és Bissouma sem, így már 11-et számlál a nem bevethető játékosok száma Postecoglounak. A héten azonban jött Timo Werner a csapathoz, aki nagy kérdés, hogy a gyengébb évei, valamint a Chelsea-nél mutatott silány játéka után milyen szinten lesz képes játszani.

Mire fogadjunk?

Kevés helyzetet tud általánosságban kialakítani a United, de ha van rivális, aki ellen lehetnek lehetőségek, az a Spurs. Sok lövéssel tarkított 90 percre számítunk, amely komoly iramot is hozhat. Végkimenetelre nem fogadnánk, az ázsiai piacon viszont a 3.0 feletti opciót elvisszük. Mindez azt jelenti, hogy a három gól esetén a tétet visszakapjuk, négy vagy több esetén pedig nyerő lenne a fogadás. Mindez magas line-nak tűnik, de miután egyik fél sem a védekezéséről híres, akár az Aston Villához hasonló meccs is lehet a vasárnap délutáni.


✅ Tipp #1: Ázsiai gólszám: 3.0 felett @1.70

Fogadási határidő: január 14. 17:30