Premier League

Ezt néztük ki a Liverpool kötelezőjére

A Vörösök előrehozott bajnokin fogadják a Lutont, ami elég egyértelműnek ígérkezik.

Vasárnap Ligakupa-döntőt játszik a Liverpool, így a Premier League 26. fordulója már szerdán elkezdődik a Liverpool-Lutonnal. Az újonc ellen óriási favoritok a Vörösök, 1.20 körül fizet a hazai győzelem a bukmékereknél.

Bár papíron könnyed, 4-1-es sikert aratott a Liverpool a Brentford otthonában, a találkozó után nem lehet maradéktalanul elégedett Jürgen Klopp, hiszen több játékosa is sérülés miatt dőlt ki. Márpedig Diogo Jota, Curtis Jones kidőlése még úgy is problémás ha Szalah visszatérhetett a Vörösökhöz. Igaz, Szalah sem százszázalékos, így a játéka kérdéses, csakúgy, mint Darwin Nuneznek. 

Szoboszlai Dominik továbbra sem bevethető, sajnos a hétvégi Ligakupa-döntőt is ki kell hagynia, úgyhogy Klopp is egyre nehezebb helyzetben van.

Az eredményeket nézve viszont jó úton halad a Liverpool, azonban a hétvégi Chelsea elleni döntő is fél szemmel a német menedzser szeme előtt lebeghet, így aki nincs jó állapotban, aligha kaphat szerepet. 

[4193787] 2024-02-21 20:30:00 Liverpool - Luton Townx

A Luton előzetesen biztos kiesőként volt titulálva, de szépen elkezdte felvenni a Premier League ritmusát. Hiába az egyik leggyengébb keretről beszélünk, az elmúlt hetekben olyan eredményeket mutatott be (Brighton 4-0, Newcastle 4-4), amivel megmutatta, hogy képes a nagyok orra alá is borsot törni. Hétvégén a Manchester United elleni vereség alkalmával például 22 lövést eresztett meg, igaz hazai pályán. 

Friss hiányzó a vendégeknél Elijah Adebayo, aki a United ellen bemelegítés közben szedett össze egy hajlítósérülést. Marvelous Nakamba, Tom Lockyer és Mads Andersen pedig továbbra sem bevethető.

Novemberben találkozott a két gárda fordított felállásban, akkor meglepetésre pontot vesztett a Liverpool, így biztos, hogy komolyan fogja venni az Anfield Roadon a hazai fél.

Mire érdemes fogadni?

A Liverpool nagy ajándékot kapott a Brentfordtól a szombati bajnokin, az óriási védelmi hibák után könnyű dolga volt a Vörösöknek. A Lutonnak is egy hatalmas hiba és egy peches lövés lett a veszte. A Manchester United rengeteg esélyt adott az újoncnak, ekkora adományra nem számítunk a Vörösöktől. 

Nem hibázhat a Liverpool és véleményünk szerint nem is fog, hiszen hazai pályán brutálisan hatékony továbbra is. Láttuk korábban is, hogy a hiányzók ellenére általában hatékony tud maradni a Klopp-csapat, bízunk benne, hogy az újonc ellen is ezt láthatjuk. A hiányzók ellenére legalább három hazai gólt várunk, ha pedig ez meglesz, alighanem a hendikepes sikerhez sem férhet kétség. Ez a kombináció pedig 1.90-et fizet a bukmékereknél.

 


✅ Tipp #1: Fogadáskészítő: Liverpool 2.5 gól felett + Liverpool -1.5 @1.90

Fogadási határidő: február 21. 20:30

[4193787] 2024-02-21 20:30:00 Liverpool - Luton Townx;