Premier League

Folytathatják jó sorozatuk az Ágyúsok - tipp az Arsenal bajnokijára

Artetáék az egyik kiesőjelölthöz, avagy a Burnley csapatához látogatnak szombaton a bajnokságban.

A szombati, délutáni sávban öt meccset rendeznek a Premier League 25. fordulójában, melyek közül jelen írásunkban a Burnley-Arsenal ütközettel foglalkozunk. A találkozó igen egyértelműnek tűnik a bukmékerek szorzói alapján, a "V"-re ugyanis átlagosan 1.30-szoros pénzért lehet mindössze tenni.

Csapathírek

A hazaiak az elmúlt hétvégén is folytatták mélyrepülésüket, igaz, ezúttal mondhatni vállalható vereséget szenvedtek, hiszen az Anfield Roadon kaptak ki 3-1-re a Liverpooltól. A zakónak köszönhetően immáron hét tétmérkőzés óta nyeretlenek, s ezen intervallumban a Fulham és a Luton elleni remiket leszámítva valamennyi találkozójukat elveszítették.

A táblázaton ennek megfelelően a 19. helyet foglalják el, ugyanakkor az utolsó helyezett Sheffield United már pontszámban beérte őket, a bennmaradást érő 17. pozíciótól pedig hét egységre vannak.

Mindemellett hiányzóik is vannak, Redmond, Koleosho és Foster biztosan kimarad a hétvégén is, míg Beyer és Taylor játéka kérdéses.

[4193772] 2024-02-17 16:00:00 Burnley - Arsenalx;

Ami a vendégeket illeti, az Ágyúsok ezzel szemben remek formában várják a hétvégét. Az elmúlt kanyarban ugyanis 6-0-ra (!) nyertek a West Ham otthonában, aminek köszönhetően immáron zsinórban négy megnyert tétmérkőzéssel a hátuk mögött utazhatnak a Turf Moorra (előtte sorrendben a Liverpool, a Nottingham és Crystal Palace hajtott fejet előttük).

Így pedig továbbra is tapadnak az élen állókra, ugyanis a második helyezett Manchester Cityvel egyetemben 52 pontot szereztek eddig (igaz, az Égszínkékeknek van egy elmaradt bajnokijuk), a listavezető Liverpooltól pedig két egységre vannak.

Kimaradók terén felemás a helyzet náluk. Vieira, Timber és Partey továbbra is maródi, míg Zincsenko, Smith Rowe, Tomiyasu és Gabriel Jesús szereplése bizonytalan.

Mire érdemes fogadni?

A felek novemberben találkoztak legutóbb, méghozzá Londonban, ahol az Arsenal 3-1 arányban nyerni tudott, az előjelek alapján pedig most is az Ágyúsok sikerével érhet véget a találkozó.

Még akkor is, ha szerdán már Portóban van jelenésük a Bajnokok Ligája keretén belül, azonban ilyen szoros bajnoki állásnál aligha tartalékol majd Arteta a hétvégén. Így pedig kijöhet a felek közti jelenlegi különbség, vagyis amondóak vagyunk, hogy a "visszavágót" is legalább két góllal nyeri meg a fővárosi együttes, így erre fogadunk.


✅ Tipp #1: Arsenal -1,5 @1.85

Fogadási határidő: február 17. 16:00