Premier League

A Chelsea és a Leicester meccsére is fogadunk - tippek a PL-re

  • Tomihmv

A londoniak a Burnley-t, míg a Rókák a Leeds csapatát fogadják vasárnap.

Négy meccset rendeznek a Premier League-ben vasárnap, melyek közül két találkozóra, a Chelsea-Burnley és a Leicester-Leeds összecsapásokra fogadunk egy kombi keretén belül.

A Chelsea-nél a hét elején edzőt cseréltek, Lampard helyett immáron Tuchel irányít. Az új mester pedig túl is van a bemutatkozásán, ami nem sikerült valami fényesre, hiszen csak gól nélküli remire volt jó csapatával a Stamford Bridge-en a Wolverhampton ellen. 

Hétvégén egy újabb hazai meccs vár a Kékekre, ezúttal pedig papíron egy könnyebb ellenféllel néznek farkasszemet, hiszen a Burnley-t fogadják. Igaz, a vendégek parádés formában vannak, az utolsó három tétmeccsüket megnyerték, többek közt az Anfield Roadon (!) tudtak győzni, míg hét közben az idén jól teljesítő Aston Villát fektették két vállra.

Borítékolható, hogy Tuchel mindenáron nyerni akar, egyébként is, ha akar még valamit a Chelsea az idei PL-szezontól, akkor az ilyen meccseket hoznia kell hazai pályán, akármilyen jó előjelekkel is utazik a fővárosba a Burnley. A Kékeknél mindenki bevethető (Kanté már legalább a kispadon helyet foglal) lesz, így pedig bőven van esélyük a sikerre, ha a hozzávezető út biztos, hogy nem lesz egyszerű.

[3411551] 2021-01-31 13:00:00 Chelsea - Burnleyx;

>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

A kombink másik meccse a Leicester-Leeds. A hazaiak folytatták jó szériájukat hétközben, hiszen az Everton otthonából hoztak el egy pontot, ami azt jelenti, hogy zsinórban kilenc tétmérkőzés óta nem kaptak ki. Így megszilárdították harmadik helyüket a PL-ben, sőt egy pontra feljöttek a második helyen tanyázó Manchester Unitedre.

A vendégek zsinórban három zakót követően tudtak ismét nyerni, kedden Newcastle-ben arattak 2-1-es sikert, vagyis önbizalommal telve utazhatnak Leicesterbe.

Noha a hazaiaknál továbbra is hiányzik majd Vardy (mellette Praet, Morgan, Ndidi és Evans maradhat ki), még így is acélosabb, de ami még fontosabb, hogy sokkal stabilabb benyomását keltik, mint az újonc. Így pedig a hazaiak felé billentjük a mérleg nyelvét, de a biztonság kedvéért az 1-es mellé az X-et is odarakjuk, vagyis dupla eséllyel fogadunk a Leicesterre.

[3411554] 2021-01-31 15:00:00 Leicester City - Leeds Unitedx;
{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-31 13:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.63","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Chelsea - Burnley // Chelsea","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Leicester - Leeds // Leicester vagy döntetlen","odds":"1.23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}