Spanyol foci

Gólos fogadásokkal próbálkozunk a spanyol kupa negyeddöntőiben

A negyeddöntőknél jár a spanyol kupa, szerdán Mallorca-Girona és Bilbao-Barcelona meccseket rendeznek.

Mallorca - Girona

A tavalyi döntős Mallorca az idei szezon abszolút meglepetéscsapatát fogadja. A Girona amellett, hogy vezeti a La Liga tabelláját, a kupában is remekel, hiszen a négy eddigi mérkőzésen 12 gólt szerzett és valamennyi találkozót gond nélkül hozta is. A Mallorca az előző körben csak hosszabbítás után tudta legyűrni másodosztályú ellenfelén, hétvégén viszont egy értékes pontot szerezni a hajrában a Villarreal vendégeként.

A fogadóirodák szerint a mérkőzés esélyese a Girona, amelynek sikerét 2.20 körül lehet megfogadni, a hazai csapat győzelme pedig a 3.50-es oddsot súrolja.

Kupameccsről lévén szó rizikós a győztes kimenetelre fogadni, így mi inkább a gólok körül keresgélnénk. A helyzet azonban nem egyszerű, hiszen a Mallorca egy 'underes' együttes, a Girona pedig 'overes', így nagy kérdés, hogy melyik csapat akarata vagy szellemisége domborodik majd ki a találkozón.

Hazai pályán azonban bízunk egy bátor Mallorcában, amely hajlandó lesz leállni focizni a Gironával, ebben az esetben pedig egy egészen jó kis meccset láthatnánk.

Alacsonyra vannak meghúzva az alatt/felett határok a gólokra, így megpróbáljuk ezt kihasználni, az óvatosabbaknak egy O2-es tippet, a bátrabbaknak az O2.25 verziót is ajánljuk.
 

 

✅ Tipp #1: Gólok száma 2 felett (áh) @1.64

Fogadási határidő: január 22. 19:30

 


Bilbao - Barcelona

A játéknap slágerpárosítása egyértelműen a Bilbao-Barca rangadó lesz. Két igazi kupaspecialista csapat csatája ez, hiszen a Király Kupa két legeredményesebb együtteséről beszélünk, 23 illetve 31 elsőséggel. A két csapat 2022 januárjában szintén találkozott a kupában és akkor egy 2-2-es rendes játékidő után a Bilbao ki tudta ütni a Barcát a küzdelmekből.

A bukmékerek szerint most is egy kiélezett ki-ki meccs kerekedhet a dologból, hiszen az oddsok alapján háromesélyes a meccs.

A Barca ellen szól, hogy 3 napja volt egy komoly csörtéje a Betis ellen, ahol csak a hosszabbításban tudta kiharcolni a győzelmet. Nagy siker volt az Xaviéknak, de szinte semmi idejük nem volt készülni erre a találkozóra, a regeneráción kívül más nagyon nem férhetett bele a programba.

A Bilbaónak egy nappal több ideje volt pihenni és mellette szól szenzációs hazai pályás mérlege is.Augusztus 12-én a Real Madrid tudott nyerni a San Mamésban, azóta viszont két remi mellett 9 győzelem a baszkok mérlege. 

Az utolsó két Bilbao-Barca vagy Barca-Bilbao meccs egyaránt 1-0-s végeredményt hozott, mi pedig most is valami kevésgólos találkozót várunk inkább. Ebben a stadionban utoljára akkor voltak gólparádék, amikor még Messi a Barcában játszott.

A tét rányomhatja a bélyegét a meccsre, a Bilbao pedig remekül tud védekezni, a Barca támadójátéka pedig idén elég kiszámíthatatlan, így mi ezen a meccsen megpróbáljuk kontrázni a gólokat.

 

✅ Tipp #1: Gólok száma 2.75 alatt@1.80

Fogadási határidő: január 23. 21:30