Vízilabda

Az Eb-bronzérem a tét - tipp a magyar-olaszra

A magyar férfi vízilabda-válogatott a Olaszország ellen ugrik medencébe a bronzéremért az Európa-bajnokságon.

Kedden zárul a férfi vízilabda Európa-bajnokság, a magyar csapat pedig a bronzéremért ugrik medencébe. A mieink ellenfelei az olaszok lesznek, akik a bukmékerek szerint masszív favoritok a helyosztón, sikerüket, háromesélyben 1.50-szeres szorzó alatt mérik.

Csapathírek

A magyar válogatott a vasárnapi elődöntőben nem tudta borítani a papírformát, végül háromgólos, 11-8-as vereséget szenvedett a házigazda, címvédő horvátok ellen. Azonban így sem panaszkodhatunk Varga Zsoltékra, akik ugye egy megfiatalított kerettel vágtak neki a tornának, ahol enyhén szólva is erőn felül teljesítenek.

Kedden ismét egy nehéz feladat előtt állnak, hiszen az olaszokkal csatáznak, ugyanakkor tegyük hozzá, hogy őket már a csoportkörben sikerült legyőzni, sőt kiütni, hiszen bő egy hete 10-5-re bizonyultunk jobbnak ellenük.

Azóta egyébként az olaszok két meccset vívtak, a negyeddöntőben Montenegrót 14-8-ra verték, míg az elődöntőben 7-4-re maradtak alul a spanyolokkal szemben.

"Persze, csalódottak vagyunk, de igenis biztató, hogy ez a fiatal csapat attól csalódott, hogy hárommal kikap a címvédő horvát együttestől a saját uszodájában. Nem ijedtünk meg, hiába kiabált az 1500 szurkoló" - mondta a háromgólos Vigvári Vince. "Van még egy fontos dolgunk, mert feltehetnénk az i-re a pontot az éremszerzéssel. Az, hogy csalódott csapatok csatája lesz-e, csakis az olaszokon múlik, mert mi motiváltak leszünk."

Mire érdemes fogadni?

Ahogy bő egy hete, úgy most is az olaszok a favoritok, ám láthattuk, hogy akkor sikerült borítania a papírformát a fiatal magyar együttesnek. Ennek köszönhetően borítékolható, hogy az olaszok roppant komolyan veszik ezt a mérkőzést, fűti őket a bizonyítási vágy.

Habár a bronzmeccsek többnyire felszabadultak szoktak lenni és a gólokról szólnak, ez minden bizonnyal nem így lesz majd kedden délután. Bő egy hete mindössze 15 találatig jutottak a felek, amihez ha hozzátesszük a csapatok Eb-produkcióját (főleg a védekezésekre gondolunk), akkor az arra ad következtetni, hogy a gárdák keddi találkozója sem bővelkedik majd a gólokban, így a 21,5-es határon a kevesebb opciót húzzuk be.


✅ Tipp #1: Gólok száma 21,5 alatt @1.74

Fogadási határidő: január 16. 16:30