Vízilabda

Az ötödik hely a tét a magyar válogatott számára

Címkék:

A magyar női vízilabda-válogatott a franciák ellen játszik az ötödik helyért a hollandiai Európa-bajnokság zárónapján.

Utolsó napjához érkezett a női vízilabda Európa-bajnokság, a magyar válogatott pedig Franciaország ellen játszik, a tét pedig az ötödik hely. A bukiknál toronymagas favoritok vagyunk, sikerünket ugyanis 1.01-szeres szorzón mérik...

Csapathírek

Csütörtökön a britek ellen hozta a kötelezőt a Mihók-Cseh csapat, hiszen lányaink 21-5 arányban tudtak nyerni. A nagy különbségű siker ellenére nem játszott jól a magyar válogatott, igaz, ez nem meglepő, figyelembe véve az egész tornát. Az biztos, hogy szombaton jóval nehezebb feladata lesz lányainknak, bár komoly meglepetés volna, ha nem húznák be rendes játékidőben a helyosztót...

Mihók mester is győzelmet vár szombaton, aki szerint a franciák komolyabb ellenállást tanúsítanak majd és nem adják majd nekik oda a mérkőzést.

A gallok a jobb ellenfelektől ugyanakkor rendre könnyedén kikaptak a mostani Eb-n, méghozzá minimum hat találattal. Legutóbbi egymás elleniket pedig a mieink nyerték kereken 10 találattal, 19-9-re, méghozzá a 2022-es Eb 5-8. helyért zajló csata elődöntőjében.

Mire érdemes fogadni?

Ezúttal is mi vagyunk a favoritok, győzelmünkhöz kétség sem férhet, azonban nagy kérdés, hogy milyen arányú is lesz ez a siker. A hendikephatárt 7,5-nél húzták meg a bukik, amelyet az eddig látottak alapján szerintünk nem ugrunk meg, így kis téttel ezen a line-on a franciákat választjuk.


✅ Tipp #1: Franciaország +7,5 @1.86

Fogadási határidő: január 13. 17:30