Premier League

Jöhet a papírforma a Newcastle - Manchester Cityn?

A forduló rangadóját Newcastle-ben rendezik, azonban a Manchester City mindhárom pontot elhozhatja.

A Premier League csonka fordulójának rangadóját Newcastle-ben rendezik, a címvédő fellépése ugyanis izgalmas 90 percet ígér, noha a hazaiak messze vannak a tavaly látott formától. Az esélyek a vendégek mellett szólnak, a nyitóoddshoz képest is beesett Pep Guardioláék győzelme.

Csapathírek

A Newcastle pocsék formában várta az új esztendőt, az FA Kupában azonban végre sikerült nyerni, így megszakította silány sorozatát a hazai alakulat. Ettől függetlenül a Sunderland elleni siker - bár a szurkolóknak nagyon fontos - szakmailag azért nem tartozik a mértékadó győzelmek közé, egyelőre inkább támaszkodhatunk a korábbi meccseikre a Szarkáknak. A sok hiányzó okán inkább egy fásult csapat benyomását kelti a Newcastle, ami sok jót nem sejtet a szombati rangadó előtt.

[4193739] 2024-01-13 18:30:00 Newcastle United - Manchester Cityx

A Manchester City kezdi elkapni a fonalat, ráadásul hosszú kihagyás után már pályára lépett Kevin de Bruyne is. Emellett Haaland visszatérése is egyre közelebb van, a hétvégén akár csereként újra beszállhat a norvég sztár. A gyengébb november és december után a klubvilágbajnok öt győzelemnél jár zsinórban, a vendégekre pedig jellemző, hogy az új évvel eggyel magasabb sebességi fokozatba tud kapcsolni. Ha most is meglépi, nem kérdés, hogy újra bajnoki címet ünnepelhet a City.

Mire érdemes fogadni?

Egyelőre nem adjuk meg a bizalmunkat a Newcastle-nek, ugyanis a hiányzók terén komoly előrelépés nem történt, márpedig a formaromlás mögött a kizsigerelt játékosok álltak elsősorban. A Citynek nagyon kell a három pont, egyre jobb formában játszanak az Égszínkékek. Miután a legfontosabb játékosok kezdenek visszatérni, a vendégeket favorizáljuk. A két keretet jelenleg nem lehet összehasonlítani, fizikálisan és mentálisan is felülkerekedhetnek a vendégek.


✅ Tipp #1: Manchester City nyer @1.62

Fogadási határidő: január 13. 18:30

[4193739] 2024-01-13 18:30:00 Newcastle United - Manchester Cityx;