Darts-vb 2024

18-szorozhatunk, ha megismétlődik a budapesti csoda

Nincs még kilenc nyilas az idei darts-világbajnokságon, Luke Humphries és Dave Chisnall ezen változtathat hétfőn este.

Angol házi rangadó zárja a negyeddöntők sorát, Luke Humphries és Dave Chisnall pedig egyaránt kedves lehet a magyar szurkolók szívéhez, hiszen a két játékos szeptemberben egy varázslatos döntőt játszott egymással a budapesti publikum előtt.

Abban a fináléban tényleg minden volt, amit egy darts-fanatikus kívánhat egy mérkőzéstől. A varázslatok sorát Humphries indította egy 170-es kiszállóval, rögtön az első legben. Majd Chisnall következett, aki 146 pontot végzett ki három nyílból. Ezeket is tudták még azonban fokozni, egészen pontosan 'Cool Hand', aki egy kilenc nyilas játékkal örvendeztette meg az MVM Dome közönségét. Humphries ezzel 7-5-re vette át a vezetést, de volt még fordulat a meccsben, 'Chizzy' sorozatban három partit húzott be és kiénekelte a sajtot honfitársa szájából.

Érdekesség, hogy idén összesen három European Tour- és kettő Players Championship-döntőt játszottak egymás ellen, az ötből pedig négyet Chisnall nyert. Ez impozáns, de nagyszínpadon viszont óriási volt a különbség köztük, hiszen Humphries három major címet is behúzott, míg Chizzy ezeken a versenyeken a finálék közelébe sem tudott kerülni.

Bízunk benne, hogy a budapesti arcukat mutatják és ismét elkápráztatnak bennünket, így megnéztük, hogy az állami irodánál milyen szorzókat kapunk.

Egy kilenc nyilas játék - amiből nem volt még az idei világbajnokságon - 18-szoros (!) kasszával kecsegtet, míg ha kifogják nagy halat, avagy jön a 170-es kiszálló, akkor tétünk 4.25-szörösért nyerhetjük vissza. Általában 180-akból sincs hiány, ha ők ketten állnak a színpadon, nem csoda, hogy a fogadóirodák 21.5-nél húzták meg a határt, ami a legmagasabb a négy negyeddöntőben.


✅ Tipp #1: Lesz kilenc nyilas játék @18.00

Tipp #2: Lesz 170-es kiszálló @4.25

Fogadási határidő: január 01. 23:15