La Liga

Ezt a kettes kötést néztük ki a Real és a Girona meccsére

Pályára lép a két listavezető a La Ligában, mi pedig mindkét meccsre kinéztük egy-egy tippet.

 

Alaves - Real Madrid 

Hiába van 6-8 sérült immáron hetek óta a Real Madrid keretében, Carlo Ancelotti együttese nem tud lassítani. A Villarrealt játszi könnyedséggel intézték el a blancók, így az önbizalommal biztosan nem lesz gond az Alaves ellen sem. A hazai csapat két vesztes és gól nélküli meccsel a háta mögött fogadja a rekordbajnokot, amely ellen 2018 óta nem tudott pontot szerezni hazai pályán, a klub egész története során pedig mindössze három alkalommal nyer a Real ellen. 

A pillanatnyi forma, a két csapat közötti minőségbeli különbség valamint a Real remek szériája miatt mi kivesszük itt a vendéget közel 1.70-es szorzóért. 


✅ Tipp #1: Real Madrid nyer@1.69

Fogadási határidő: december 21. 21:00


Betis-Girona

A Gironánál idén egyetlen csapat sem szerzett több gólt a ligában, a Betis ugyanakkor átlagban meccsenként beszed egy találatot, ugyanakkor odahaza saját közönsége előtt csak a szezon első meccsén, az Atlético Madrid ellen nem tudott a kapuba találni. 


✅ Tipp #2: Mindkét csapat szerez gólt@1.58

Fogadási határidő: december 21. 19:00


Elég sűrű most a program, a csapatok meghajtják az év végét, így a védekezésben becsúszhatnak koncentrációs hibák is, ráadásul mindkét védelemből hiányoznak majd kulcsemberek.   

A tippet talán gyengíti, hogy a Betis utolsó 3 meccséből kettő is 0-0-ra végződött, ugyanakkor a Girona felfogása teljesen már mint a legutóbbi ellenfeleké, így mi ezen a meccsen a mindkét csapat szerez gólt opcióra szavazunk.

 

 


✅ Tipp #3: Real Madrid nyer + Betis-Girona GG@2.62

Fogadási határidő: december 21. 19:00