Ligue 1

Lapos tippel nyernénk ezen a francia bajnokin - 5-szörös oddsra vadászunk

Ha ez a tipp bejön, vegyetek belőle finom bejglit és sós-karamellás szaloncukrot. Oks?

Hétközi fordulót rendeznek a francia élvonalban, amelyre a legjobb tippeket már publikálták is a Logibet tippmesterei az oldalra. Lássunk most egy igen zsíros szorzót a Clermont-Rennes találkozóról.

Igazi kiesési rangadónak tűnik ez az összecsapás, amely azért is különösen izgalmas, mert a francia élvonal hátsó szekciója extrém módon kiegyenlített. Példának okáért a sereghajtó Clermont és a 9. Strasbourg között is csak 9 pont van, így pedig a 13. helyen álló Rennes helyzete sem üdvözítő - egy vereséggel a vonal közvetlen közelében találhatják magukat.

Habár az Európa Ligában továbbjutó gárda favoritnak számít a Stade Gabriel Montpied-ben, az Rennes-ről nem árt tudni, hogy azon két csapat közé tartozik, amely idegenben még nyeretlen, a 7 meccsen rúgott 2 gól pedig eléggé mostohán fest.

De mint jeleztük, a lapos piacokról vadásztunk egy tippet, ez pedig az, hogy lesz kiállítás a mérkőzésen. A pontosan 5-szörös odds mellett több érv is szól, kezdésnek például az, hogy a két csapat utolsó clermont-i találkozóján két játékost is kiállítottak a Rennes-ből.

Emellett egyébként is hajlamos a két együttes színes meccseket játszani, a hazaiaktól 2, a vendégektől 3 játékost szórtak ki eddig idén, ráadásul a 23/24-as szezonban egy csapat ellen sem küldtek ki több játékost, mint a Rennes ellen - szám szerint ötöt.

A játékvezető a 36 éves Eric Wattellier lesz, aki idén 7 bajnokin 3 piros lapnál tart, az egyiket pedig éppen egy Rennes-meccsen osztotta ki. A tar mester átlaga illeszkedik az oddshoz, 96 Ligue 1-találkozón 19 piros lapnál tart eddig, de alighanem az idei szezonban vastagon megjavítja a statisztikáját.

Kemény meccset remélünk, a bukmékerek által megállapított odds pedig magasabb, mint amit mi helyesnek vélünk - hogy mást ne mondjunk, egy simának tűnő PSG-Metz csörtén csak 3-as szorzó van a pirosra.


✅ Tipp #1: Lesz kiállítás @5.00

 

Fogadási határidő: december 20. 21:00