Francia foci

Gólos tippjeink vannak a Monaco-PSG rangadóra

A bajnoki címet már nem lehet kicsavarni a PSG kezéből, de ettől függetlenül van tétje a Monaco elleni rangadónak.

Péntek este egy Monaco-PSG rangadóval kezdődik a Ligue 1 25. fordulója. A PSG előnye 11 pont az üldözőkkel szemben, így szinte kizárt dolog, hogy ne legyen címvédés a francia ligában, a Monaco ugyanakkor még harcol az ezüstéremért illetve a BL-indulást érő dobogós pozíciókért. 

A fogadóirodák szerint idegenben is a PSG a találkozó esélyese, ugyanakkor a kettes odds feletti érték rámutat, hogy itt közel sem egyértelmű a felállás. 

Csapathírek 

A Monaco jelenleg a harmadik a tabellán, hátránya 1 pont a Brest mögött. Felemásan teljesít a csapat az elmúlt hetekben, hol bravúros győzelmeket arat, hol meglepetésszerű pontvesztéseket produkál. A kaotikusabb eredménysorban szerepe lehet, hogy a keretben folyamatosan a sérülések, így nehéz stabil kezdőkkel operálni. Ezt a rangadót a hírek szerint kihagyja majd Embolo, Zakaria, Diatta, Vanderson és Henrique is. 

 

A PSG a múlt héten csak 1-1-es remit ért el a Rennes ellen. Ebben még önmagában nincs szenzáció, abban viszont már akadt némi, hogy Luis Enrique a 65. percben a semmiből lecserélte Kylian Mbappét. A PSG szupersztárja nem vette jó néven a dolgot, a meccs után pedig a spanyol tréner azzal magyarázta a döntését, hogy Mbappé nyári távozása miatt előbb-utóbb meg kell tanulniuk nélküle is játszaniuk. 

Érdekes felvetés ez, hiszen azért még hónapok vannak hátra a szezonból, Mbappére pedig akkor is óriási szüksége van a csapatnak, ha éppenséggel sértődöttség van némelyekben a távozása miatt. 

Az, hogy Mbappé kezdő lesz egykori csapata ellen, abban szinte biztosak vagyunk, a kérdés inkább az, hogy mennyire akadt ki a támadó a múlt heti történéseken. 

[4219248] 2024-03-01 21:00:00 Monaco - Paris Saint Germainx
[4219248] 2024-03-01 21:00:00 Monaco - Paris Saint Germainx;5

Mire érdemes fogadni?

Ahogy a fenti táblázatból is látható, a két együttes egymás elleni mérkőzései meglehetősen sok gólt és változatos eredményeket hoztak. Ebből akár egy jó meccs is következhetne. 

A Monacót most motiváltabbnak érezzük a PSG-nél, így hazai pályán jó lehet legalább egy gólra, míg a másik oldalon bízhatunk a támadókban, hiszen a szezonban mindössze kétszer fordult elő, hogy nem találtak a kapuba, az is még a szezon elején. 

Két tippötletet mutatnánk Nektek, mind a kettő a mindkét csapat szerez gólból indul ki. Az egyiket Mbappé góljával fejelnénk meg, a másikat a játékrészenként legalább egy-egy találattal. 


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt + Mbappé gólt szerez@2.17   

Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt + Mindkét félidőben lesz gól@1.80

 

Fogadási határidő: március 1. 21:00

[4219248] 2024-03-01 21:00:00 Monaco - Paris Saint Germainx;