Premier League

Nem hibázhat a Liverpool Londonban - 1.55-ös és 2.15-ös szorzót hozunk

A Liverpool megszenvedett a Sheffield otthonában, a Palace ellen sem lehet azonban hibázni.

Szombat ebéd után máris újra útjára indul a labda a Premier League-ben, a Crystal Palace otthonában lép fel a Liverpool. Papíron ez is a kötelező győzelmek közé tartozik a Vörösöknek, de láthattuk az elmúlt hetekben, hogy idegenben nem működik annyira olajozottan a gépezet. Ennek ellenére természetesen Londonban is masszív favorit a Klopp-csapat.

Papíron óriási favorit volt a Liverpool a Sheffield United otthonában, a masszív mezőnyfölény ellenére azonban sokáig jól tartotta magát az újonc. Végül Szoboszlai Dominik állította be a 2-0-ás végeredményt a hosszabbításban, ezzel a Vörösök tapadnak az Arsenalra. Hétvégén sem lehet hibázni, hiszen a Palace messze van a top formájától, de idén amíg otthon sziporkázik a Liverpool, idegenben többször is megszenved a kötelezőkön is. A lutoni pontvesztés is ebbe a kategóriába tartozik, bár láthattuk hét közben az Arsenaltól is, hogy nem olyan egyszerű az újoncot lerendezni...

Hiányzók oldaláról viszont egyre rosszabbul fest a Liverpool. Kiesett az egész idényre Matip, a Sheffield ellen pedig megsérült Mac Allister, ezzel a középpálya ismét gyengült. Pozitívum, hogy Endo kezdi elkapni a fonalat, így legalább ő hozhat valami stabilitást a középpályára. A kapuba pedig akár már hétvégén visszatérhet Alisson, de valószínűbbnek tűnik egyelőre a nélkülözése.

A Palace elleni találkozó egyik érdekes statisztikája, hogy Jürgen Klopp eddig hétszer meccselt Roy Hodgson ellen és mind a hetet a német szakember nyerte. Ha nem történik szenzáció, nyolc párharc után is százszázalékos lesz a mérlege Kloppnak.

A Crystal Palace ugyanis kezd leszállóágra kerülni, a legutóbbi négy meccsén csak egy pontot gyűjtött, ráadásul a sorsolásra sem panaszkodhatott. Az Everton, Luton, West Ham, Bournemouth négyes ellen ez nagyon kevés, főleg úgy, hogy a naptári évben hátralevő öt meccséből egyiken sem lesz favorit Hodgson gárdája.

A gyengébb forma ráadásul csak részben köszönhető a két topjátékosának, Eberechi Eze és Cheick Doucoure hiányának. Rájuk továbbra sem számíthat a 76 éves menedzser, ráadásul Tyrick Mitchell is kérdőjeles a védelem szélén.

Mire érdemes fogadni?

Ez az a találkozó, amiken a bajnoki címek úszhatnak el, de bízunk a Liverpoolban, hogy ezen a banánhéjon nem fog elcsúszni. Az 1.55-ös szorzó idegenben azért nem a legszebb szorzó, de látva, hogy Kloppnak mennyire megy a Hodgson-csapatok ellen, valamint a Palace szenvedését, megkockáztatjuk, hogy újfent a Vörösök örülhetnek.

Emellett pedig egy fogadáskészítőt is összeraktunk, ahol szintúgy Szoboszlaiék győzelmét vesszük ki, de mellé a büntetőlapok piacán a kevés lapot favorizáljuk. A Palace a legsportszerűbb csapatok közé tartozik, a Liverpooltól sem várunk nagy durvulást, így eggyel eltolt line-on, 5.5-es büntetőlaphatáron, visszük el a kevesebbet, amivel egy duplázóra tudjuk felturbózni a vendéggyőzelmet.


✅ Tipp #1: Liverpool nyer @1.55
 

✅ Tipp #2: Fogadáskészítő: Liverpool nyer és 5.5 büntetőlap alatt @2.15

Fogadási határidő: december 9. 13:30