Premier League

Londoni rangadón szakítaná meg rossz sorozatát az Arsenal

Az Ágyúsok zsinórban három elszenvedett vereséget követően fogadják a Crystal Palace együttesét szombaton.

Szombaton két meccs kerül terítékre a Premier League-ben, melyek közül jelen cikkünkben a napi nyitómeccsel, avagy az Arsenal-Crystal Palace londoni rangadóval foglalkozunk. A fogadóirodákban az Ágyúsok a favoritok, sikerüket ugyanis átlagosan bő 1.30-szoroson kínálják.

Csapathírek

Az Ágyúsok pocsék formában várják a találkozót, hiszen a Brighton elleni (2-0), december közepi sikerüket követően nem tudtak nyerni. Sőt, az azt követő Liverpooli elleni 1-1 után zsinórban háromszor is vereséget szenvedtek. A PL-ben a West Ham (0-2) és a Fulham (1-2) babrált ki velük, ami által a negyedik helyre csúsztak vissza a táblázaton, az FA Kupában pedig a Liverpool ellen veszítettek (0-2), így elbúcsúztak a sorozattól.

Hiányzók terén sem állnak jól, Timber, Partey és Fábio Vieira sérülés, míg Tomiyasu és Elneny válogatottbeli szereplés miatt biztosan kimarad a hétvégén, Zincsenko és Gabriel Jesús szereplése pedig bizonytalan.

Ami a vendégeket illeti, a Sasoknál sem rózsás a helyzet. A Brentford elleni 3-1-es bajnoki győzelmet követően (aminek köszönhetően a 14. helyre jöttek fel a táblázaton) ugyanis az Evertonnal szemben kiestek az FA Kupában. Hazai pályán gól nélküli remit hoztak össze, a megismételt találkozón, szerdán, pedig 1-0-ra kikaptak a Goodison Parkban, így házon kívül immáron öt tétmeccse nem tudtak nyerni.

Ahogy a hazaiak, úgy ők sem állnak jól kimaradók terén, ugyanis Doucouré, Rak-Sakyi, Ward, Holding és Olise sérült, míg Ayew oda van az Afrika Kupán, így ők hatan biztosan kimaradnak szombaton.

Mire érdemes fogadni?

A felek őszi meccsét az Arsenal 1-0-ra nyerte meg idegenben, azt megelőzően pedig 4-1-re győzött a Crystal Palace ellen az Emirates Stadionban, igaz, azelőtt a Sasokat hazai pályán csak 2018-ban gyűrte le...

Habár az Ágyúsok vannak rosszabb passzban, azért közel két hetet pihenhettek, készülhettek erre a találkozóra, mindemellett hazai pályán játszhatnak, s nem mellesleg jobb kerettel is bírnak. Avagy szerintünk nyernek, de nem lesz ez egy sétagalopp, így a "H" mellé odatesszük, hogy kevesebb, mint 4,5 gól születik, valamint, hogy a felek több, mint 2,5 büntetőlapot hoznak össze, ami egy ilyen előjelű londoni derbin nem kellene, hogy gond legyen még Tierneyvel sem.


✅ Tipp #1: Arsenal nyer + Kevesebb, mint 4,5 gól + Több, mint 2,5 büntetőlap @1.84

Fogadási határidő: január 20. 13:30