Sportfogadás

Hasznos infók a befizetésekről, gyönyörű kombi és állandó szurkolás - csatlakozz most a Discordhoz!

Hiába van július és hőség, a Discord-szerverünkön is hatalmas az élet.

Nyáron is hatalmas az élet a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerverén, amihez ide kattintva bárki ingyenesen csatlakozhat. Magyarország legnagyobb és legsegítőkészebb sportfogadó közössége ez, amely évek óta otthont ad amatőr és profi fogadóknak. Mutatunk is rögtön 3 remek érvet, ami miatt különösen megéri benézni hozzánk és beszélgetni a többi sportfogadóval.


Hogyan tudok csatlakozni a Discordhoz?

1. Regisztrálj ingyenesen a Discordra ide kattintva

2. Csatlakozz ide kattintva a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez!

3. Ha akarod, le is töltheted az alkalmazást a gépedre ide kattintva.

4. Ha akarod, le is töltheted a Discordot a telefonodra is az Apps Store-ból vagy a Play Áruházból.


 

Segítség a befizetések kapcsán

Az elmúlt napokban igen sokat volt téma a különböző befizetési lehetőségek módosulása, illetve alternatívák keresése. Emiatt is nyitottuk meg a #Banki-korlátozás nevű szobánkat, amely hamar az egyik legaktívabb csoport lett.

Ha szeretnéd tudni, jelenleg melyik fogadóirodához pontosan hogyan tudsz befizetni, milyen alternatív fizetési lehetőségek vannak és melyik bank hogy áll jelenleg a blokkolással, mindenképpen nézz be a szobába és akár kérj segítséget!

 

Pörög Wimbledon, pörög a tenisztopic

A tenisz szobánk mindig is az egyik legnépszerűbb felülete volt a Discordnak, itt pedig jelenleg egész nap zajlik a szurkolás, illetve a tippek megbeszélése. A londoni Grand Slam-torna minden teniszfanatikus sportfogadót megihlet, ha pedig te is beszélgetnél arról, mi is zajlik a füves pályás viadalon nézz be a #tenisz szobába.

 

Óriási fogás az MLB-ből

A több száz aktív sportfogadó előszeretettel osztja meg kedvenc tippjeit, ötleteit fogadótársával. Persze akadnak kevésbé jó kísérletek és vesztes szelvények, de az #amerikai-sportok topicban az év egyik leghihetetlenebb szelvényét is láthattuk.

Neocska nicknevű userünknek jár a kalapemelés, aki az alábbi baseballkombival kaszált hatalmasat magának, illetve fogadótársainak. Gratulálunk neki!