Tipp

"Pénzcsináló" bombaerős ingyenes tippel indítja a 2022-es évet

Oldalunk dartsguruja, MoneyMaker_Cesc18 egy 8/10-es erősségű tippet nézett ki a Gerwyn Price - Michael Smith rangadóra.

Szombaton a negyeddöntőkkel folytatódnak a 2022-es darts-világbajnokság küzdelmei, a játéknap slágermeccsén pedig a világelső és címvédő Gerwyn Price, illetve a 2019-es döntős Michael Smith néz majd farkasszemet egymással. Bár a jobb formát utóbbi mutatta eddig ezen a világbajnokságon, de azért ne lepődjünk meg, ha a regnáló bajnok éppen most pakol majd rá egy lapáttal az eddigi teljesítményére. 

Price-nak egyébként nem voltak egyszerű meccsei, hiszen a közönséggel is meg kellett harcolnia és nem várhat mást a folytatásban sem, főleg angol ellenfél ellen. Amiben a walesi ezen a világbajnokságon is kiemelkedő, azok a 100+ kiszállók. Oldalunk dartsguruja, MoneyMaker_Cesc18 ezt meglovagolva talált is egy brutálisan erős tippet erre a találkozóra.
 


"Pénzcsináló" tippje tehát, hogy Price dob 3 vagy több 100+ kiszállót ezen a meccsen. Az előző kettőn összesen 10-et oldott meg, ez találkozó pedig már öt nyert szettig tart majd, tehát elég jó esély mutatkozik arra, hogy megdobja. 

{"headTitle":"Gerwyn Price - Michael Smith","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-01 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Price dob 3 vagy több 100+ kiszállót","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Price dob 3 vagy több 100+ kiszállót","odds":"2.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}


Hol láthatom MoneyMaker_Cesc18 tippjeit?

 

A Discord ma a világ egyik legnépszerűbb chatplatformja, rengeteg tematikában találhatsz szervereket, a legnagyobb magyar sportfogadó közösség pedig itt található, a Hathárom-Logibet közös felülete.

A Discordra EZEN a linken tudsz regisztrálni, a szerverhez ITT tudsz csatlakozni, míg a Discord-azonosítódat nekünk ITT tudod megadni.

Ezen kívül érdemes a Logibeten is követni a tippmestert, hiszen a mérkőzés előtti ötleteit ide publikálja a dartsguru!

 

Kaszálj te is MoneyMakerrel akár a Logibeten, akár pedig a Discordon!

Nyerj a profi tippmestereink segítségével, csatlakozz a Logibethez most!