Exkluzív

Szurkold végig az Eb-t a legnagyobb sportfogadó közösséggel!

Exkluzív tippjáték is elérhető lesz a Discord-szerverünkön, szóval nem érdemes várni a csatlakozással.

Immáron több, mint 2500 tagot számlál a Hathárom és a Logibet közös Discord-szervere, ahol unatkozni aligha lehet. Az ingyenesen elérhető chatplatformon állandóan pörög az élet, amatőr és profi sportfogadók tucatjai osztják meg tippjeiket, gondolataikat és szurkolnak szelvényeiknek. Nem lesz ez másként az Európa-bajnokság alatt sem!

Figyelmesebb látogatóink már fel is fedezhették, hogy a topbajnokságok végeztével meg is nyílt az EB 2020 szoba, ahová folyamatosan érkeznek majd a legérdekesebb információk, fogadási lehetőségek és cikkek az Európa-bajnoksággal kapcsolatban.

A kibeszélő szoba mellett egy különleges, csak a Discordon elérhető tippjátékkal is készülünk, ahol értékes nyeremények találnak gazdára, így nem érdemes lemaradni erről sem. Ebben a játékban a Logibet Eb-csomag megvásárlásával vehetsz részt, míg ha ingyenes tippjátékot keresel, ne feledkezz meg a Tippkirályról sem, amelyben 300 ezer forint értékű nyeremény keresi gazdáját a torna alatt.


>>> Így csatlakozz a több, mint kétezer fogadótársadhoz! <<<

 

1. Regisztrálj ingyenesen a Discordra ITT.

2: Csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös szerveréhez ITT.

3: Használd a webes alkalmazást, töltsd le az applikációt vagy telepítsd mobilodra a mobilappot.


A Discord melyik része nem ingyenes?

Aligha kell bárkinek is bemutatni Magyarország egyetlen, profi tippmestereket összegyűjtő független oldalát, a Logibetet. A Logibet legjobb tippmesterei szeretnek élő fogadásokat is kötni, ezeket pedig a Discord zárt részlegén érhetik el az érdeklődők. Mindemellett a chatfelületen is jelen lévő tipsterektől lehet kérdezni, tanácsot kérni tippjeikkel kapcsolatban, így közelebb hozva az előfizetőket a tipsterekhez.

Az előfizetést a Logibeten tudod megváltani, ahol bármely csomag megvásárlásával jogosulttá válsz a profi tippmesterek élő tippjeinek megtekintéséhez.

 

Csatlakozz te is a sportfogadók táborához és szurkold végig az Eb-t a leglelkesebb magyar fogadókkal!