Bundesliga

Underdog lenne a fordulót élről kezdő Union?!

  • gb1

Schäfer és társai az eddig még nyeretlen Stuttgart otthonában lépnek pályára, így jöhet az újabb pontszerzés.

A Bundesliga 9. fordulóját a Stuttgart-Union Berlin csörte zárja, amelyre a bukik elég meglepő oddsokkal jöttek ki. A kört az első helyről kezdő fővárosi csapat ugyanis egál szorzót kapott a VfB-vel és valami rejtélyes módon a számok tovább mozdultak, így a vendég kimenetel már a 3-szoros közelében járt cikkünk írásakor. 

3903623

Csapathírek

Pedig nem sok érvet lehet felhozni a hazaiak mellett, sőt...Kezdjük azzal, hogy a ligában egyedüli csapatként nem szerzett még egy győzelmet sem a Stuttgart, mondjuk öt döntetlennel az élen jár a remik számában. Pellegrino Matarazzo mester alatt egyre vékonyodik a jég és több klubközeli forrás szerint még egy vereség esetén már lapátra is kerülne az amerikai szakember. A legutóbbi, Wolfsburg elleni meccset úgy bukták el a 91. percben, hogy a találkozó korai szakaszában még vezettek, igaz, nem túl hosszú ideig, de tény, hogy Fortuna is elpártolt az utóbbi hónapokban a csapattól.

Az Union Berlin teljesen más utat járt be és immár 15 Bundesliga-meccs óta veretlen!

Ami a berlini csapat ellen szól, hogy fáradtabb lehet vasárnapi ellenfelénél, hiszen csütörtökön még Malmőben vendégszerepelt az EL-ben. A meccset 1-0-ra behúzó együttes magasan előretolt védelemmel játszott az első félidőben, ezért Schäfer visszalépett a védők helyére - a 46. percben sajnos egy egyéni hiba után buktatta a svédek támadóját, amiért azonnal piros lapot kapott. Az ilyen és hasonló hibák után jellemzően a szidalmazást szokták kapni a sportolók, Schäfer viszont rengeteg biztató üzenetet kapott a baki ellenére. A bizalmat tehát továbbra is élvezi, de vasárnapi játéka egyelőre kérdéses. Érdemes még kiemelni, hogy az EL-ben megszerzett értékes 3 pont után a szombati kedvező eredmények végett a csapat továbbra is őrzi első helyét a Bundesligában.

A vendégeknél, mint a arról hét közben is beszámoltunk, Urs Fischer mester, Timo Baumgartl és Tim Maciejewski koronavírusosak lettek, ezért várhatóan továbbra is kényszerpihenőn maradnak. Ez mondjuk nem akadályozta a csapatot Malmőben és emiatt nem gondolnánk, hogy underdoggá váltak volna a Stuttgart ellen sem.

[3903623] 2022-10-09 19:30:00 VfB Stuttgart - Union Berlinx

🤙 Vadiúj fogadóiroda a Hathármon!Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt🤙


Mire érdemes fogadni?

Az Union az utóbbi hat meccsén nem kapott ki a Stuttgart ellen, de az elmúlt 4/3 bajnokijuk pontosztozkodással zárult. A VfB az utóbbi 25 hazai Bundesliga-összecsapásából egyszer sem úszta meg kapott gól nélkül, a berliniek csatárduóját ismerve pedig aligha vasárnap szakad meg ez a sorozat. Mindent összevetve, mi úgy véljük, hogy a bukik kissé benézték itt az erőviszonyokat, így egy olyan tippet játszunk meg, amely csak hazai siker esetén úszna el.

{"headTitle":"VfB Stuttgart-Union Berlin","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-09 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen - Union Berlin no bet","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3903623] 2022-10-09 19:30:00 VfB Stuttgart - Union Berlinx;