Nemzetközi foci

Fogadj Hulkékra, ébredj profitra!

  • varin

Dél-Amerikába látogatunk szerda hajnalban, ahol egy ecuadori és egy brazil csapat randevújára tesszük a pénzt.

Nyolcaddöntőihez érkezett a dél-amerikai Bajnokok Ligája, vagyis a Libertadores Kupa, mi pedig most a 2013-as győztes Atlético Mineiro mérkőzésére fogadunk. Hulkék Ecuadorba látogatnak, ahol az Emelec ellen papíron simán léphetnek a legjobb 8 közé.

3884843

Az első mérkőzést Guayaquilben, vagyis az Emelec pályáján bonyolítják, ám már itt is sima favoritnak számítanak a brazilok. A hazai csapat ugyanis a pocsék formája mellett komoly sérüléshullámmal is küzd, így egy igen felforgatott védelem állhat majd ki a jóval esélyesebb vendégek ellen. A hazája bajnokságában négy meccse nyeretlen Emelec nehézkesen, mindössze 8 ponttal lépett tovább a csoportkörből az egyenes kieséses szakaszba, erejüket jól jelzi, hogy a Palmeirastól oda-vissza kikaptak.

Az igazán nagy probléma azonban a sérüléshullám, amely körülveszi a csapatot, hiszen több fontos védő is kihagyja a mérkőzést, így a szokásos öt bekkjéből hármat biztosan nélkülöznie kell majd a vezetőedzőnek. Mindemellett az ecuadori bajnokság egy hónapja szünetel, így május vége óta az Emelec egyetlen felkészülési mérkőzést játszott csupán, míg a Mineiro játékban van.

A vendégeknél természetesen a 35 éves Hulkot kell kiemelni, akin finoman szólva sem fog a kor, idén 22 meccsen 18 gólnál és 4 gólpassznál jár, vagyis a bombaforma ezúttal is biztosított.

"Fizikálisan őt nem lehet lenyomni, erre semmi esélyünk sincs, így meg kell próbálni három játékost ráállítani és megakadályozni, hogy a labda közelébe jusson. Emellett szabálytalankodni sem szabad vele, mert életveszélyesek a pontrúgásai" - nyilatkozták hazai oldalon.

A hírek hatására néhány századot már csökkent a vendégek szorzója, ugyanakkor az 1.8 körüli szám még mindig tartogathat értéket magában. A közel hatszoros csapatértékkel rendelkező, rutinos játékosokkal teletűzdelt Atléticónak már az első meccsen illene eldöntenie a továbbjutást, de mi egy sovány győzelemmel is megelégszünk.

{"headTitle":"Emelec-Atlético Mineiro","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-06-29 00:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Mineiro","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3884843] 2022-06-29 00:15:00 Emelec - Atletico MGx;