Tipp

Nagyon erős lapos tipp a Fradi meccsére!

  • varin

Ha a Ferencváros folytatja a korábbi játékstílusát, Skóciában sem várható sok figyelmeztetés.

Harmadik Európa Liga-csoportmeccsét játssza kedden délután a Ferencváros, az ellenfél pedig a skót Celtic gárdája lesz. A tét a harmadik hely, így elvileg különösen kemény és taktikus futballra lenne kilátás a Celtic Parkban.

3714189

Ha a két csapat eddigi két EL-meccséből indulunk ki, túlságosan nagy lapparádé viszont nem várható, hiszen a Celtic 4, a Fradi mindössze 1(!) lappal hozta le az eddigi 180 percet, noha azért a Leverkusen vagy a Betis ellen bőségesen lehet gyűjteni a lapokat. 

Természetesen butaság lenne a tavalyi 90 percből kiindulni, hiszen merőben más lesz a helyzet, viszont nem árt azért megjegyezni, hogy ezen a találkozón úgy lett 2-2 a lapok aránya, hogy a faultokat 13-9-re a rendkívül sokat hátrányban futballozó skótok nyerték.

A játékvezetőről is tegyünk néhány mondatos említést, hiszen a számok alapján a dán Jakob Kehlettől várhatunk bőségesen kártyákat. Idén három nemzetközi találkozót kapott, ahol összesen 14 lapot osztott ki, míg a karrierátlaga szintén 4 felett van az EL-ben, EKL-ben és BL-ben.

A Fradi stílusát és játékát látva egyértelműnek látszik, mi is a legerősebb tipp erre a 90 percre. Úgy vélem, a fogadóirodák nem reális határral jöttek ki erre a meccsre, kicsit lebecsülve azt, mennyire is lesz harcban a magyar bajnok a pontért/pontokért. Az ingyenes, 9/10-es erősségű tippet bárki megtekintheti a Logibeten, az odds viszont alighanem csökkenni fog igen hamar!

Celtic-Ferencváros
MEGNÉZEM AZ INGYENES TIPPET!
[3714189] 2021-10-19 16:30:00 Celtic - Ferencvárosx;