Serie A

Mindkét csapat csak nem kaphat ki, igaz?

  • varin

Pedig a formák alapján a Cagliari-Torino meccsen egyik félnek sincs esélye a győzelemre.

Vérbeli kiesési rangadóra kerül sor pénteken este a Serie A-ban, a horribilisen rossz formában lévő Cagliari a nem kevésbé rettenetes Torinót látja vendégül Szardínián. Amennyiben a Bikák nyerni tudnak, az alighanem Eusebio Di Francesco szárd karrierjének végét is jelentené.

{"headTitle":"Cagliari-Torino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-19 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cagliari","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Torino","odds":"2.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Nehéz lenne bármelyik csapat formájára is a legapróbb pozitív jelzőt találni, egészen hihetetlen mélységekben van a két, szebb napokat megélt gárda.

A Torino november 4. óta egyetlen győzelmet számlál, míg a Cagliari november 7. óta nyeretlen a Serie A-ban.

Ilyen szériákkal persze nem csoda, hogy a piros-kék csapat kiesőhelyen tanyázik, míg a 22 meccsből 2 győzelmet arató Torino csak két ponttal előzi meg riválisát. A helyzet viszont egyértelműnek tűnik, habár még 16 forduló hátravan. Az jól látszik, hogy a Parma és a Crotone bennmaradása bravúr lenne, miként az is, hogy a Spezia vagy a Benevento nagy leolvadása szükségeltetne, hogy ne a Toro vagy a Cagliari legyen a harmadik búcsúzó.

Éppen ez az a helyzet, amiért egyszerre mondhatjuk azt, hogy a vereség elkerülése is nagyon fontos lenne, meg a győzelem megszerzése is, ami persze eléggé faramuci kijelentés. Ugyanakkor a Bikák számára a pontelőny megtartása - főleg idegenben - nagy eredmény lenne, így talán Belottiék ebben a pillanatban aláírnék, ha behúznák zsinórban hatodik döntetlenjüket.

Ismerd meg a cbet bónuszát!

A Cagliarinál viszont nem maradt több dobása Di Francescónak, hiszen a szigetlakók az utolsó kilenc bajnokijukon egyetlen pontot szereztek, így pedig szinte biztosra vehető, hogy ha Saúék ismét vereséget szenvednek, Vincenzo Montella veszi át a parancsnokságot.

Mindkét oldalon tragédiával érne fel a vereség, ezt nem győzzük hangsúlyozni, ez pedig talán-talán még fontosabb is, mint a győzelem megszerzése. Sosem könnyű egy döntetlen mellett érvelni, de két ennyire borzalmas csapat esetében, ilyen helyzetben bizony érdemes 3 feletti szorzóért megrizikózni a remit.

{"headTitle":"Cagliari-Torino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-19 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3428923] 2021-02-19 20:45:00 Cagliari - Torinox;