NB II

Fürdés és lángos helyett gólokkal "élvezkednénk" a Balaton partján

  • varin

Szépet kaszálhatunk a forduló leginkább elszabott szorzójával a másodosztályban.

Hatpontos kiesési rangadóra kerül sor szerda kora délután Siófokon, ahová a Csákvár látogat. Mindkét csapat kezd életjeleket mutatni, ám a felek számra itt most aligha lenne igazán jó a békés döntetlen, hiszen kit is vernének meg, ha nem a kiesés elől menekülő riválist?! Izmos adok-kapok várható.

Úgy tűnik, kifizetődő volt az edzőváltás a Balaton-parti csapatnál, Waltner Róbert irányításával három meccsen hat pontot szerzett a gárda. Igaz ugyan, hogy az ellenfelek az alsóbb régiókból kerültek ki, ám nagyon kellett már a siker Nikháziéknak, hiszen a nyáron erőteljesen kicserélődő keret vészesen közel sodródott a veszélyzónához.

Ami a riválist illeti, sokáig teljesen abszurd ötlet volt arra gondolni, a Csákvár a tavalyi kiváló szereplés után idén nem esik ki tükörsimán, ám Visinka Ede fiai bizonyítottak és lejátszottak öt egészen jó meccset, ahol tíz egység lett a jutalmuk. Kis szerencsével otthon verhették volna a Debrecent, míg egy másik dobogós, a Budaörs is csak a hajrában tudta a maga javára fordítani a meccset. 

A biztató forma tehát adott mindkét oldalon, és igazából a gólokkal sem kéne nagy probléma legyen. 

Az NB II három legmagasabb gólátlagú csapatából találkozik kettő: a Csákvár meccsein 3.8, a Siófokén 3.2 gól esik átlagosan mérkőzésenként.

Emellett az egymás elleni találkozókat sem érheti különösebb kritika, 2014 óta például a 12 mérkőzésből csupán 3 lett under, és igaz, hogy rengeteg meccs végződött éppen három gólra, ez nekünk most is csodálatos lenne. Főleg ilyen oddsért!

{"headTitle":"Siófok-Csákvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-25 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.5 gól felett","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3374807] 2020-11-25 13:00:00 Siófok - Csákvári FCx;