Tipp

Addig üssük az algériai vasat, amíg hülye a buki

  • varin

Youcef Attal neve nem először szerepel oldalunkon, és egyelőre biztosan nem is utoljára.

Na, már megint ez az algériai barom, mi? Hát igen, joggal sóhajthatnak fel páran ezt a nevet látva, májusban ugyanis pokolian közel voltunk egy óriási nyereményhez az afrikai támadónak köszönhetően. Most már illene megszolgálnia Attalnak a bizalmat, igaz?

Jól emlékezhetünk, Attal esetében tavaly többször is elkövették azt a hibát az irodák, hogy védőként kezelték az oddsnál a szerepkörét, ami már csak azért sem igaz, mert a tavalyi szezon közepétől szélső támadót játszik. A posztváltást az év végén meg is hálálta, gólokat szerzett és gólpasszokat is kiosztott, ami azt jelentette, erre az évre stabilan támadóként számít rá Patrick Vieira. Az idei szezont ugyan sérültként kezdte, ám az utolsó két meccset már végigjátszotta, a Dijon ellen pedig győztes gólt szerzett.

Ennek köszönhetően Attal valószínűleg ismét kezdeni fog, méghozzá egy olyan meccsen, ahol joggal várhatunk gólokat a tavalyinál lényegesen jobb támadó potenciált bemutató Nizzától. A piros-feketék ugyanis ahhoz a Monacóhoz látogatnak, amely szorgosan keresi még a W betűt, hat meccsen 0-3-3 a mérlegük. Hogy a hercegségbeli csapatnál idén sem a bajnoki cím és a diadalmenet a legvalószínűbb kimenetel, arról a 14 bekapott góljuk is árulkodik, ami értelemszerűen a legtöbb a ligában. Az előző hétvégén már sikerült kiizzadniuk egy 0-0-t a Reims otthonában, de a kiscsapatnak azért így is volt 16 lövési kísérlete.

Csatlakozz a Discord-csatihoz és beszéld ki velünk együtt ezt a tippet

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

A Nice-től főleg az underes meccseket szokhattuk meg az előző szezonból, az egyik legkevesebb gólt lőtték a ligában, így a támadóknak is szerényebb gólszámot kellett szétosztaniuk. Az idei szezon viszont egyelőre nagyon unalmas mintát mutat, a Nice vagy 2-1-re nyer (négyszer) vagy 2-1-re kikap (kétszer). A hat meccsen tíz gól nem fest rosszul a Ligue 1-ben, ráadásul a Monaco ellen szeretnek is játszani a Sasok, hiszen az utolsó hét meccsükön összesen 14-szer is betaláltak.

Adott egy évet jól kezdő Nice, egy pocsék Monaco, még pocsékabb védelemmel, illetve egy támadó, akire 6-szoros oddsot adnak egy várhatóan gólgazdag találkozón. A value megvan, most már csak neked kell tenned a dolgod, Youcef...

{"headTitle":"Monaco-Nice","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-24 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Youcef Attal gólt szerez","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Youcef Attal 2 vagy több gólt szerez","odds":"51","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Youcef Attal 3 vagy több gólt szerez","odds":"151","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}