Francia foci

Egyre divatosabb a helikopterezés, Balotelli is beígért egyet

  • varin

Balotelli beismerte, tárgyalásban állt a Juventusszal is, ám már nem gondol arra, hogy visszatér Itáliába.

Úgy tűnik, a példa ragadós, az emberek manapság egyre jobban szeretnek helikopterezni. Ezúttal Mario Balotelli leste el a magyar példát, aki megígérte, amennyiben bajnok lesz a csapata, a város felett fog helikopterezni ünneplésként.

A Nice eddigi szereplését nem sok panasz érheti, 12 forduló után 29 ponttal vezetik a bajnokságot a két rivális, a Monaco és a PSG előtt. Habár a piros-feketék utolsó mérkőzésüket elveszítették a gyengécske Caen ellen, aggodalomra így sincs ok, messze a várakozásokon felül szerepel Lucien Favre gárdája.

Melyik csapat nyeri a bajnokságot?
   
PSG 1.22
Monaco 7.50
Nice 9.50

"Nagyon boldog vagyok itt, igen gyorsan beilleszkedtem" - kezdte nyilatkozatát a hat gólnál járó olasz válogatott támadó. "Vannak tehetséges játékosain, egy remek edzőnk és tényleg minden adott a sikerekhez.

Hosszú még az út az aranyéremig, ám ha a végén megnyerjük a Ligue 1-t, ígérem, helikopterezni fogok a város felett.

"A hangulatra sem lehet panasz, a szurkolók talán még jobbak is, mint Liverpoolban - mindig nagyon szívélyesen fogadnak minket. A Liverpool igazi szívességet tett nekem azzal, hogy eladtak a Nice-nek."

Balo beszélt továbbá arról is, hogy több olasz csapat is megkereste őt, mielőtt a Milanhoz került ismételten, ám végül Mihajlovics személye volt a döntő érv. "Mielőtt visszatértem volna a Milanhoz, volt szó a Juventusról is, ám végül különböző problémák miatt nem sikerült a transzfer. Mihajlovics volt, aki meggyőzött arról, érdemes visszatérnem a San Siróba. Sajnos végül a fizikai állapotom nem tette lehetővé, hogy ismét nagyot robbanjak. Nápolyt is nagyon szeretem, a lányom is ott él, de egyelőre nem szerepel a terveim között, hogy visszatérjek Itáliába.

Életem legrosszabb döntése volt Liverpoolba igazolni! - mondta a támadó szeptemberben.

A még mindig csak 26 éves játékos 2014 óta nem volt tagja az olasz válogatottnak, ám a németek elleni, 0-0-ra végződő felkészülési mérkőzésen ott volt a lelátón, amely némi találgatásokra adott okot. "A Puma egyik eseménye miatt vagyok Milánóban és mivel volt egy szabad estém, gondoltam, ellátogatok a San Siróba, mint szurkoló. Szeretem személyesen megnézni a válogatottat és nagyon szurkolok nekik. Ami a pletykákat illeti, nem beszéltem Venturával, de én nem is vagyok a szavak embere. A pályán szeretném megmutatni neki, hogy mennyit érek."

Hétvégén a Nice a Saint-Etienne vendége lesz, amely csapatot tavaly oda-vissza legyőzték. Ha ismét nyerni tudnak Super Marióék, a    3.45-szörös pénzt fizetne a fogadóknak.

2016-11-18;53
2016-11-19;53
2016-11-20;53
208676