Copa América

Ki-ki meccs a Copán - Ecuador vagy Japán?

  • varin

Kolumbia új esélyt adott a dél-amerikai csapatnak, de kérdés, hogy ezzel tudnak-e élni.

Alighanem az ecuadoriak sem bíztak benne túlságosan, hogy számukra még lesz tétje a kedd hajnali, Japán elleni mérkőzésnek. Az egyenlítői gárda két vereséggel, 1-6-os gólkülönbséggel szerénykedik a C-csoport utolsó helyén, ám köszönhetően a hétfői eredményeknek, még akár tovább is juthatnak.

Fotó: Japan Today

Mivel Paraguay nem bírt a tartalékos összeállításban pályára lépő Kolumbiával sem, az eldőlt, hogy Peru az A-csoportból továbbjut, míg az Ecuador-Japán találkozó igazi ki-ki 90 perc lesz. A képlet egyszerű: amelyik csapat nyer, beelőzi Paraguayt, döntetlen esetén pedig maradnak Cardozóék a továbbjutó helyen, mivel nekik csak -1 a gólkülönbségük, Japánnak pedig -4 maradna. Ez tehát meg is magyarázza, miért várható hatalmas csata éjszaka Bello Horizontéban.

{"headTitle":"Ecuador-Japán","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-25 01:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ecuador","odds":"2.08","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Japán","odds":"3.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Nehéz igazán jó benyomásokról beszélni a csapatok esetében, hiszen Japán 0-1-1-gyel, Ecuador pedig 0-0-2-vel áll, ketten együtt pedig 3-12-es gólkülönbséget hoztak eddig össze. Mégis egyértelműen az ázsiai gárda érdemel kalapemelést, Ecuador pedig "feddést". Egyrészt Okazakiék ikszelni tudtak az ellen az Uruguay ellen, amely négyet lőtt Ecuadornak, másrészt (és ezt nagyon ne felejtsük el) Japán olimpiai kerettel, ifikkel vesz részt a tornán. Ehhez képest viszont nagyon is tisztesen helytállnak, hiszen Suárezék ellen pontot csenni valóban nagy teljesítmény. Illik is majd odafigyelni rájuk a tokiói olimpián.

[2977583] 2019-06-25 01:00:00 Ecuador - Japánx

Azonban most nehéz dolguk lesz, ha tovább akarnak jutni, hiszen nyerniük kell, miként Ecuadornak is. Japánban alighanem nagyon szurkoltak egy paraguayi pontnak, mert ebben az esetben Ecuador továbbjutása szinte lehetetlen lett volna, ez pedig az oddsokban is megmutatkozik.

Japán szorzója volt már 7.00, 2.90 is, most 3.10-3.30 körül lehet elkapni Kobuékat.

Az, hogy mindkét csapatnak nyernie kell, még nem jelenti azonnal, hogy egymásnak rohannak majd a csapatok, az over mégis tetszetős forgatókönyv a számunkra. De nem csak gólokban, lapokban is szép mennyiséget várunk. Ecuador utolsó három Copa-meccsén kapott piros lapot, ahogyan a két meccsen elkövetett 34 fault sem néz ki jól. De Japánnál is akad azért 180 perc alatt 36 fault és négy sárga.

Egy ilyen létfontosságú meccsen tehát lehet keresnivalónk mind a gólokkal, mind a lapokkal. Számunkra egyértelműen a fiatal japánok a szimpatikusabb csapat, erre az Ecuadorra pedig 2-szeres szorzóért butaság lenne fogadni, akkor már inkább az x2-ben van az érték.

{"headTitle":"Ecuador-Japán","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-25 01:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadásépítő: 1.5 gól felett + 4.5 lap felett","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[2977583] 2019-06-25 01:00:00 Ecuador - Japánx;