Foci-vb 2018

Akár duplázhatunk is Mourinho vb-tippjeivel

José Mourinho nem a fogadóirodák által favorizált németeket tartja a nyári vb legnagyobb esélyesének.

Vészesen közeledik a 2018-as labdarúgó-világbajnokság, így a sajtón keresztül egyre több véleménnyel találkozhatunk az esélyeseket illetően. Most a Manchester Unitedet dirigáló José Mourinho is megszólalt a témában, a portugál menedzser pedig nem feledkezett meg arról, hogy jelenleg van a világon két olyan futballista, aki külön kasztot képvisel a többiektől.

A Special One szerint sajátjai is felérhetnek a csúcsra / archív

Mourinho például egyáltalán nem becsüli le az Európa-bajnok Portugália esélyeit sem, a tréner szerint honfitársai akár meg is nyerhetik a tornát - feltéve, ha Cristiano Ronaldo topformában lesz.

„Portugália érdekes csapat, Cristiano nélkül lehetetlen lenne, de vele nincs lehetetlen” – mondta az 55 éves szakember hazája nemzeti együttesének vb-esélyeiről.

A Chelsea, a Real Madrid és a Porto korábbi vezetőedzője hasonlóan vélekedett a másik ötszörös aranylabdással, Lionel Messivel felálló argentinokról is: „Az argentin válogatott Messi nélkül nem lenne az esélyesek között, de vele az egyik favorit” – jelentette ki.

Mourinho szerint a legkomplettebb csapata Brazíliának van, az ötszörös győztesnél ugyanis kiváló egyéni képességű, illetve taktikailag és mentálisan is jól felkészült játékosok alkotják a keretet. „A brazil egy olyan válogatott, amely remekül védekezik, kevés gólt kap, elöl pedig ott van Willian, Neymar, Philippe Coutinho és Gabriel Jesus, akik egytől egyig hihetetlen kvalitású futballisták” – mondta a tréner.

Gyorsan megnéztük, hogy mit lehetne kezdeni azzal, ha ezt a három csapatot raknánk meg végső győztesnek.

Nos, amennyiben bejönnének Mourinho számításai, és a portugál, argentin, brazil trióból nyerne valamelyik válogatott, akkor a legrosszabb esetben - Brazília győzelme -  is egy duplázós szorzót tudnánk megcsípni.

 


Ki nyeri a 2018-as világbajnokságot?     
Válogatott Odds Válogatott Odds
Németország 5.50 Brazília 5.00
Franciaország 7.50 Spanyolország 7.00
Argentína 10.00 Belgium 12.00
Anglia 20.00 Uruguay 30.00
Portugália 25.00 Kolumbia 36.00
Oroszország 40.00 Horvátország 35.00
Szerinted melyik válogatott nyeri a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot?x;