Tipp

Nincs ok, hogy itt ne pakoljuk az overt

  • varin

Egy felszabadult és egy győzelmi kényszerben játszó csapat meccsén jó tippnek tűnik az over.

Fotó: acmilan.com

Vasárnap igen érdekes mérkőzésre kerül sor a Serie A-ban, a már kiesett Benevento az Udinesét fogadja a Stadio Ciro Vigoritóban. A hazaiak számára már nincs igazán nagy tétje, hiszen a 17. helytől 14 pontra táboroznak, ám az udineieknek még lehetnek meleg pillanatai, ha tovább folytatják botrányos sorozatukat.

   
Benevento Döntetlen Udinese
3.55 3.40 2.00

A 11 meccses pont nélküli széria persze megtette a hatását, Massimo Oddo munkáját megköszönték Udinében, helyette pedig a Juventus korábbi bekkje, Igor Tudor ült le a kispadra. A korábban a Hajduk Splitnél és a Galatasaray-nál is dolgozó mesternek papíron a legkönnyebb ellenfél jutott, ám néhány nap alatt nem lesz könnyű csodát tennie.

"Minden edző szeretné átadni az elképzeléseit csapatának, de ez nem megy egyik pillanatról a másikra. Néhány nap alatt az a dolgom, hogy önbizalmat és pozitív energiát sugározzak a srácoknak és remélem, ennek már vasárnap lesz eredménye. Szeretnénk vasárnap bizonyítani, hogy ne kelljen aggódnunk a következő szezon miatt" - nyilatkozta Tudor a klub hivatalos oldalán.

Az udineieknek már csak azért is lehet meleg a pite, mert a Benevento után fogadják az Intert, ellátogatnak a szintén menekülő Veronához is, míg a jelenleg legjobb kiesőhelyen álló SPAL sorsolása igencsak hízelgő, így vélhetően az újonc kivívja majd a bennmaradást. Habár a Crotonénak több oka van aggódni, mint a tabellán most még 14. helyen álló Udinesének, ha Lasagnáék nem akarnak izgulni és számolgatni a végén, akkor Bevenentóban pontot tehetnek a bennmaradásra.

Benevento#ita-benevento#5

Noha az újonc hetek óta tét nélkül játszik, szó sincs leeresztésről vagy könnyelműsködésről, szimpatikusan küzdenek az utolsó percig a Boszorkányok. Erről tanúskodik az is, hogy március vége óta hat meccsen hét pontot szereztek és lőttek tíz gólt, noha ellenfeleik között ott volt a Lazio, a Juventus, az Atalanta és a Milan is. Úgy tűnik, Sandróék szeretnék magukat eladni nyárra és az új szezont már nem a Serie B-ben kezdenék meg.

Véleményem szerint mindkét csapat betalál majd, de az over értéke abban rejlik, hogy egyik csapattól sem lenne idegen, ha egymaga rúgna három gólt. Az Udinese a pocsék szériája közepette is overes meccseket játszott, a Benevento védelme viszont - mondani sem kell - kritikán aluli.

hatharom.com
2.5 gól felett
Odds: 1.81
Tét: 6/10
[2588673] 2018-04-29 15:00:00 Benevento - Udinesex;
241306