Nemzetközi foci

Három szupersztár van ma a világon, ők viszont soha nem játszhatnak együtt

  • varin

Neymar ügynöke elég egyértelmű választ adott arra, hogy mennyi esély van a La Ligába való visszatérésre.

Felemásra, de összességében inkább csalódást keltően sikerült Neymar első párizsi szezonja. Noha egyéni mutatói egészen szenzációsak (30 meccsen 29 gól, 19 gólpassz), a PSG éve kudarcba fulladt a BL-kieséssel, ráadásul Neymar is partvonalon túlra került sérülés miatt. Noha az elmúlt hónapokban sokat pletykáltak arról, hogy akár a Barcába, akár a Realhoz visszatérhet Neymar, ügynöke szerint ennek nincs realitása.

Fotó: Archív

"Neymar azt tette, amit tennie kellett, amikor Párizsba igazolt. Jelenleg három igazán nagy sztár van a futballvilágban, Messi, Cristiano Ronaldo és Neymar, ők viszont nem játszhatnak egy klubban. Katalóniában mindenben csak a második volt, a szabadrúgásoknál, a büntetőknél, mindenben. Fiatalként, szinte gyerekként érkezett Spanyolországba, de felnőtt. 8-9 éve a legmagasabb szinten játszik és szüksége volt némi függetlenségre" - nyilatkozta Pini Zahavi, Neymar ügynöke.

Korábban több lap, köztük a Sport és a L'Equipe is arról írt, hogy Neymar már megbánta, hogy Párizsba igazolt és szeretné, ha elengednék őt a Real Madridhoz, de ha Messi árnyékától tartott Barcelonában, akkor Madridban ugyanez várhat majd rá.

Vasárnap este a PSG a második helyen álló Monacót fogadja hazai pályán. Amennyiben Emery együttese behúzza a három pontot, a trónfosztás megtörténik és Neymarék nyakába kerül majd az arany. Ennek szorzója mindössze 1.30 a    -n.

[2525415] 2018-04-15 21:00:00 Paris Saint Germain - Monacox;
Przeglad Sportowy, ESPN