Foci-vb 2018

Ha ismét bejön Rivaldo tippje, 7.50-szeres pénzt kaszálhatunk

A brazil legenda ezúttal sem vállal túl nagy rizikót a tippjével, azonban így is szép summa ütheti a markunkat.

Hétfőn a délutáni nyolcaddöntőben Brazília és Mexikó csapata feszül egymásnak a Szamara Arénában, ami igen parázs derbinek ígérkezik a dél- és közép-amerikai gárda között. Nem vár könnyű győzelmet hazája fiaitól Rivaldo sem, aki legutóbb a brazilok szerbek elleni meccsét vette górcső alá. Akkor a 2002-es világbajnoknak sikerült telibe trafálnia a 2-0-s végeredményt, ami kilencszeres pénzt jelentett. 

Ki jut tovább?    
Brazília Mexikó
1.15 4.70


Brazília tovább javult!

"Úgy vélem, hogy a szerbek ellen játszott eddig a legjobban a selecao. A mérkőzés túlnyomó részében uralták a játékot. Mindenki egyre elkötelezettebb és egyre nagyobb önbizalommal lép pályára."

Tite nem változtat a kezdő 11-en - vagy csak néhány helyen - és ez segít megtartani a csapat harmóniáját, továbbá önbizalmat ad a játékosoknak. 

- mondta Rivaldo, illetve hozzátette, hogy eddig nem brillíroztak a brazilok, de profi csapat módjára tették a dolgukat.

Mexikó megfizetett a rossz hozáállásért

A közép-amerikai gárda megdöbbentő, 3-0-s vereséget szenvedett el Svédországtól az utolsó csoportkörös meccsén.

"Amikor egy csapat túl magabiztos - kitalálva, hogy erősek és nagy menetelésre képesek - egyértelműen hibát követ el. Mexikó azt hitte, hogy könnyedén tudja verni Svédországot - mivel nem olyan erős csapat, mint Németország volt -, de komoly meglepetés érte. Most Mexikónak tennie kell egy lépést hátra és realizálni a korlátait - megpróbálni Brazília ellen a kontrákra építeni." 

Annak ellenére, hogy nem könnyű a selecaót legyőzni, nem esélytelen Mexikó, de csak akkor, ha a helyes megközelítéssel játszik, és nem úgy, mint Svédország ellen. Ha defenzíven játszanak és türelmesen megvárják a lehetőséget, akkor problémát okozhatnak Brazíliának. Ha viszont felvállalják a nyitott játékot, akkor egy komoly vereség is lehet a vége.

- vélekedett az esélyekről a Barcelona egykori sztárja és hozzátette, hogy összességében egy nehéz meccset jósol Brazíliának, tippje pedig 2-1 Neymaréknak. 

Ha ismét ül Rivaldo megérzése, akkor pénzünk 7.50-szeresét nyerhetjük vissza, míg a sima brazil győzelemre 1.45-ös oddsot ad az állami iroda.

 

 

 

 

 

[2059635] 2018-07-02 16:00:00 Brazília - Mexikóx;