Serie A

Élre állhatnak a milánói kék-feketék

Nagyon kemény ellenfelet kapott magának Spalletti gárdája ehhez a nemes feladathoz.

   
Inter Döntetlen Sampdoria
1.40 4.70 6.50

Duplán van ok az örömre ezekben a hetekben Milánó és Genoa kék felében. Mind az Internazionale, mind a Sampdoria remek idényt fut, miközben a gyűlölt piros riválisok gyengélkednek. A gólokat igen szépen termelő Quaglarielláék most a San Siróban vizitálnak, amely parádés 90 percnek ígérkezik, hiszen a hazaiak élre állhatnak egy győzelemmel, míg a vendégek - vesztett pontok alapján - a második pozícióba léphetnek fel egy sikerrel.

A hétvégén igen értékes egy pontot szereztek a milánóiak, hiszen idén először sikerült megálljt parancsolniuk a robogó nápolyi gyorsnak. A 0-0 azt jelentette, nem húzott el tőlük Sarri csapata, miképpen a keddi sikerrel meg is előznék a délieket. A két derbi között Luciano Spalletti igen szimpatikusan nyilatkozott, együttesét inkább a Sampdoria szintjére téve, mintsem a Napoliéra.

[2588413] 2017-10-24 20:45:00 Inter - Sampdoriax

"Nem szabad, hogy kétségeink legyenek magunkkal kapcsolatban, és ez Nápolyban sem volt így. Próbáltuk a saját játékunkat játszani a San Paolóban, de akadtak nehéz pillanatok. 

Kedden este rendkívül elszánt csapattal játszottunk, amely minden szinten óriási fejlődésen megy át. Giampaolo kitűnő munkát végez, és úgy érzem, már járnak azon a szinten, ahol mi vagyunk, sőt...

Hogy milyen csapatot küldök pályára, azt még magam sem tudom. Sokan fáradtsággal küzdöttek még vasárnap, de meglátjuk, hogyan tudják magukat kipihenni a srácok kedd estig. De nem csak az izmoknak, a fejeknek is rendben kell lenniük a Sampdoria ellen, hogy sikert érhessünk el" - nyilatkozta Spalletti.

Inter#ita-inter#5
Sampdoria#ita-sampdoria#5

Hogy pontosan melyek is azok a fáradt elemek, sajnos nemigen tudni, a keretben egyedül Brozovic, aki biztosan sérüléssel küzd. A másik oldalon sincs különösebb gond a sérültekkel, Viviano hosszú hetek óta maródi, Giampaolónak így a megszokott nevek állnak rendelkezésre.

Azok a nevek, akikkel minden képzeletet felülmúlóan jól szerepel a genovai gárda. Noha legutóbb "csak" a Crotonét kellett hazai pályán elkapni, a másik iparvárosi csapatnak már a Fiorentina, az Atalanta és az AC Milan skalpja is összejött idén. Igaz ugyan, hogy a Samp mérlege idegenben csupán 1-2-1, azért bosszankodni így sincs értelme, hiszen a nyolc meccsen lőtt 16 gól így is formás teljesítmény.

Spalletti igazat mondott, nem becsülhetik le a Sampdoriát hazai pályán, tavaly ugyanis oda-vissza a Doria nyert. Noha a vendégeket nem alkotják óriási sztárok, Giampaolo a keretből sokkal több, mint a maximumot hozza ki, ennek köszönhető ez a remek szereplés is.

Véleményünk szerint a sok gólt semmi sem indokolja, az Inter védelme egész évben kitűnő, a Samp pedig idegenben azért kevésbé veszélyes, mint a Luigi Ferrarisban. Mivel a magyar állami fogadóiroda és a külföldi bukik is sok gólt várnak, érdemes megfontolni - ahogyan az Inter legutóbbi meccsén is - az under 3.5-ös opciót 1.50-es szorzóért.

[2588413] 2017-10-24 20:45:00 Inter - Sampdoriax;
2017-10-24;55
2017-10-25;55
241306