Átigazolás

Mourinho egyre dühösebb, mert Manchesterben nem történik semmi

  • varin

Elmaradnak a sztárigazolások az Old Traffordon, a Special One türelme pedig egyre fogy...

A Manchester Cityhez érkezett Bernardo Silva, Ederson, a Liverpool megszerezte Mohamed Szalah-t, az Arsenal mindenben megállapodott Alexandre Lacazette-tel, a Chelsea pedig hamarosan aláír Antonio Rüdigerrel - a Manchester United kivételével tehát szépen erősítgetnek a riválisok, pedig hol van még a nyári átigazolási szezon vége.

José Mourinho együttese azonban folyamatosan akadályokba ütközik, az UEFA eltiltása miatt Antoine Griezmannra nincs esélyük, Romelu Lukaku inkább Londonba igazol, Harry Kane megszerzése nem tűnik reálisnak, Eric Diert sem engedi a Tottenham, Álvaro Morata ügye pedig lassan szappanopera-hosszúságúra nyúlik. Angol lapértesülések szerint ebből lett igencsak elege José Mourinhónak, aki sürgette a vezetőséget, hogy kezdjék el a csapat megerősítését, mert hamarosan kezdődik a felkészülés is.

A United kerete ráadásul több poszton is erősítésre szorul, Victor Lindelöf ugyan már érkezett a hátsó sorba, ám még nem árt egy kis erősítés a védelembe, míg a támadóknál Zlatan Ibrahimovic már új állomáshelyét keresi, Wayne Rooney esetében pedig csak az a kérdés, hogy az Everton hajlandó-e megadni a támadó által kért fizetést.

A bukmékerek szerint egyébként reális esélye a MU-nak csak Nemanja Matic (1.05) és Álvaro Morata (1.16) megszerezésére van, így továbbra sem egyértelmű, milyen gigantikus erősítések lesznek még az Old Traffordon.

Csütörtökön az U19-es Eb-n az angol válogatott a hollandok ellen játszik. A Háromoroszlánosokra 2.40-es oddson fogadhatunk a    -n.