Átigazolás

Mbappé a hét legnagyobb trollja - fotó

A Monaco 18 éves csillaga a nyári átigazolási piac első számú célpontja. Az óriási felhajtás közepette a tinisztár nem veszítette el a humorérzékét.

Kylian Mbappé szinte a semmiből, pillanatok alatt robbant be a nemzetközi futball világába, a Monaco mindössze 18 éves támadója mostanra a legnagyobb klubok által körüludvarolt sztárfocista lett.

A francia válogatottban is bemutatkozó Mbappé a nyári átigazolási hírek kedvenc témája lett, gyakorlatilag nincs olyan nap, hogy ne írnának róla az újságok. Hol valamelyik Premier League-es topklub, hol a PSG vagy éppen a Real Madrid kapcsán merül fel a fiatal titán neve, akinek piaci értékét sokan 100 millió euró feletti összegben határozzák meg. Ahogy arról korábban beszámoltunk, Mbappé leigazolására a Real Madrid a legnagyobb esélyes, amelynek 110-115 millió euró körüli összeget kell minimum letennie a Monaco asztalára.

A nagy médiafelhajtás közepette a nyári pihenőjét töltő Mbappé trollkodott egy nagyot, a minap ugyanis lecserélte Twitter-fiókja borítóját. A fotón a Dortmund-Monaco BL-negyeddöntő egy pillanatképe látható, amin Mbappé éppen az egyik gólját ünnepli. A lényeg a stadion fényújságján megjelenő felirat, amely a 'priceless', azaz a megfizethetetlen szót takarja.

Vajon Mbappé ezzel akart üzenni a kérőknek vagy csak megunta az elmúlt hetek hype-ját és viccelni próbált? Döntse el mindenki maga. A képet egyébként az Index szúrta ki.