Sportfogadás

Mikor lőjön Ronaldo egy gólt, ha nem most?

Kedden este Portugália és Svédország egymás ellen játszik barátságos mérkőzést. A mérkőzés helyszíne szolgáltat ezúttal egy jó tippet a találkozóra.

Portugália és Svédország is letudta a kötelező feladatot a hétvégén, az Eb-címvédő éppen a mieinket gyűrte le 3-0-ra, míg a svédek a fehéroroszokat tömték ki 4-0-ra a világbajnoki selejtezőben. Bár a hétvégén már ismét klubmeccseket rendeznek, néhány válogatott úgy döntött, a gyakorlás jegyében még keddre is leköt egy felkészülési ütközetet, így jöhetett létre ez a találkozó is.

1x2    
Portugália Döntetlen Svédország
1.55 3.70 5.90

A portugálok és a svédek 13 évvel ezelőtt meccseltek utoljára barátságos keretek között, azóta négy vb-selejtezőn mérték össze az erejüket. A legutolsó öt egymás elleni meccsből a svédek egyet sem tudtak megnyerni, sőt, utolsó győzelmüket még 1984-ben aratták vendéglátójukkal szemben.

[2443586] 2017-03-28 20:45:00 Portugália - Svédországx;5

A múltidézésből ennyi elég is volt, lássuk, mire számíthatunk a keddi találkozón. A portugálok az Eb-győzelem óta gyakorlatilag csúcsformában futballoznak, a Svájcban beszedett 0-2 óta négy győzelmet arattak a selejtezőben, összesen 19 gólt szerezve. Cristiano Ronaldo a magyarok elleni duplájával már 70. találatra növelte válogatottban szerzett góljainak a számát, igazi vezére a luzitán csapatnak. Bár CR7 szerepeltetése egy ilyen semmitmondó meccsen nem feltétlenül lenne elvárható, ám mivel a svédeket a támadó szülőhelyén, Madeira szigetén fogadják, biztosak lehetünk benne, hogy a négyszeres aranylabdás pályára lép.

Ronaldo jó formában, sajátjai előtt is betalálhat a kapuba / fotó: mlsz.hu

Ronaldo kapcsán rendre felemlegetik, hogy szegény körülmények közül tudott kitörni a futballnak köszönhetően, a helyiek mellett pedig természetesen maga a támadó is büszke arra, hogy honnan indult, mást ne mondjuk, pár éve még Ronaldo-múzeum is nyílt a szigeten. A Maritimo 10 ezres arénájában megrendezésre kerülő találkozón tehát véleményünk szerint Ronaldo extra motivációval futhat ki a gyepre. Ő a portugál csapat első számú játékosa, ő végzi el a pontrúgásokat és a társak is ő rá próbálják meg kihegyezni a támadásokat.

Túl sokat nem kell ragozni az indoklást, hazai pályán Cristiano Ronaldo odapörkölhet egyet a svédeknek.

hatharom.com
Cristiano Ronaldo gólt szerez
Odds: 1.92
[2443586] 2017-03-28 20:45:00 Portugália - Svédországx
[2443586] 2017-03-28 20:45:00 Portugália - Svédországx;