Portugál Kupa

Duplázó tippel nyernénk a Porto kupameccsén

A szezonban otthon még veretlen portugál gigász ezúttal a pocsék formában lévő Santa Clarát fogadja.

Sorra halmozza a sikereket a Porto. Fotó: En24 News

A csütörtöki felhozatal nem valami acélos, de azért van pár kupameccs, amire érdemes lehet figyelni. Az egyik ilyen a Porto-Santa Clara, amelyen természetesen a hazaiak a toronymagas favoritok és nem is indokolja semmi, hogy ezt kontrázzuk.

{"headTitle":"FC Porto-Santa Clara","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-19 20:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"FC Porto","odds":"1.18","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"6.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Santa Clara","odds":"14.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Kezdjük azzal, hogy idén háromszor néztek farkasszemet a felek a Dragao Stadionban és Sergio Conceicao fiai mindhárom meccset nullára nyerték. Egyik összecsapás sem hozott nagy gólzáport, hiszen míg a vendégek a védekezésre fektették a hangsúlyt, a Porto pedig csak takarékon égett. Érthető mondjuk, hogy a sűrű a program, így nem akarnak minden összecsapáson kiütéssel nyerni.

Az utóbbi nyolc tétmeccséből hetet megnyerő csapat otthon különösen erős amúgy is. Ugyan a BL-selejtezőket egy vereséggel kezdték még augusztusban, de azóta egyik fronton sem tudta őket elcsípni senki. Az EL-ben csoportelsőként jutottak tovább, a bajnokságban pedig másodikok az ősi rivális Benfica mögött, tehát mondhatni, szép az élet.

Ami még szemet szúr, hogy a Liga Nosban úgy jegyeznek 7/7 győzelmet hazai pályán, hogy egyetlen gólt sem kaptak, viszont vágtak 18-at. 




 

 

FC Porto#por-fc_porto#5

A Santa Clara csak 15. a bajnokságban, ahol öt meccse nyeretlen. A csapat legtöbb meccse eléggé szenvedős, hiszen erős támadósor híján a masszív védekezésre próbál építeni. Pont ezért az idegenbeli összecsapásaiknak csak 17 százaléka hozott overes eredményt.

Igazából kicsit Dávid és Góliát harcára hasonlít ez az összecsapás, amelyen tényleg nem lehet kérdés, hogy ki keveredik ki győztesen. Inkább azon kell agyalni, hogy mivel érdemes párosítani a Porto-sikert, de a cikkben leírtak alapján úgy gondoljuk, hogy az alábbi ötlet könnyedén ülhet.

{"headTitle":"FC Porto-Santa Clara","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-19 20:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Porto nyer és 3.5 gól alatt","odds":"2.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3228485] 2019-12-19 20:15:00 FC Porto - Santa Clarax;