Nemzetközi foci

Maradona megint megmondta a frankót!

A volt nápolyi legenda véleménye szerint ha ma játszanák a Real-Napoli BL-nyolcaddöntőt, meglepetés születhetne.

Az elmúlt években megszokhattuk, hgy minden idők egyik legjobb futballistájának, Diego Maradonának mindenről megvan a maga vélemény. A volt Napoli-játékos ezúttal a közelgő Real-Napoli BL-párharcról nyilatkozott, kiemelve, hogy ha most lenne a két mérkőzés, az olaszoknak bőven lenne esélyük a bravúrra.

"Szeretném, hogy ma játsszák a Real-Napolit, mert most Cristiano Ronaldo messze van a legjobbjától. Ugyanakkor februárban már ő és a csapattársai is erejük teljében lesznek" - nyilatkozta Diego a Real Madrid klasszis támadójáról, aki idén 22 tétmeccsen 23 gólt szerzett.

Melyik csapat jut tovább?
   
Real Madrid Napoli
1.20 4.00

Az argentin sztárnak honfitársáról, Gonzalo Higuaínról is megvolt a véleménye, aki a nyáron szerződött a Nápolytól a rivális Juventushoz, amely talán a szezon egyik legmegosztóbb transzferügylete volt.

"De Laurentiis a saját feleségét is eladná, ha jó pénzt kapna érte. Higuaínból pedig most kihozta a maximumot, hihetetlenül sok pénzt kapott érte a csapat. Látta, hogy a Juvénak csatár kell és sokat hajlandóak fizetni érte, így kihasználta a helyzetet.

Ugyanakkor nem tudok egyetérteni az ilyen igazolásokkal, ahol csak a pénztárca a fontos, nem pedig a szív. Sajnos az idők változnak, régen mi a mezt választottuk, manapság a játékosok már a pénzre mennek" - fogalmazta meg egyébként jogos kritikáját Diego.

A BL-nyolcaddöntő odavágóját februárt 15-én, a visszavágót pedig március 7-én rendezik.

[2422869] 2017-02-15 20:45:00 Real Madrid - SSC Napolix;