Premier League

Londonban vállalhat munkát az Eb sikeredzője

Chris Coleman Alan Pardew-tól veheti át a stafétát, miután a Crystal Palace hat meccset bukott el zsinórban.

Hiába a biztató szeptemberi forma, a Crystal Palace immáron két hónapja nem tudott bajnokit nyerni a Premier League-ben. Alan Pardew fiai az elmúlt hat meccsükön egyetlen pontot sem szereztek, sőt összesen 18 gólt kaptak, noha bőségesen akadtak verhető ellenfeleik is. Londonban tehát beindult az edzőkeresés és úgy tűnik, a piros-kékek vezetősége az Európa-bajnokság egyik meglepetéscsapatának szövetségi kapitányát szemelte ki.

Crystal Palace#eng-crystal_palace#5

Mint arról az egyik brit iroda beszámolt, Chris Coleman, Wales kapitányának szorzója 17.00-ról egészen 2.75-ig esett le, így magasan ő a legesélyesebb a Palace kispadjára. A második helyen Sam Allardyce-t találjuk, míg a harmadikon az amerikai válogatottól nemrég kirúgott Klinsmannt.

A Crystal Palace következő állandó trénere
Chris Coleman 2.75
Sam Allardyce 4.00
Jürgen Klinsmann 6.00
Roy Hodgson 11.00
Keith Millen 15.00
Harry Redknapp 15.00

Colemannek egyébként korántsem lenne ismeretlen terep a Premier League, már 33 évesen munkát vállalt a Fulhamnél, de edzette a Real Sociedadot és a Coventr Cityt is. A még mindig csak 46 éves trénert 2012 januárjában nevezték ki a válogatott élére és bár májusban a 2018-as vb-ig meghosszabbították a szerződését, Európa egyik legkeresettebb trénerének számít, így vélhetően távozik a csapat éléről.

209498