Sportfogadás

A fogadók szerint javít a Tottenham

A Tippmixpro fogadói szerint a Tottenham megszakítja nyeretlenségi szériáját, és legyőzi a Leverkusent szerda este.

A fogadók szerint a Tottenham legyőzi a Leverkusent.

Újabb angol-német klasszikust rendeznek a Bajnokok Ligájában, ezúttal a Tottenham fogadja a Leverkusen együttesét. A felek két hete találkoztak Németországban, s akkor egy nem túl eseménydús találkozón játszottak gól nélküli döntetlent.

Azóta a hazaiak három meccsen vannak túl, s egyszer sem tudtak nyerni, ráadásul az Angol Ligakupától elbúcsúztak. A nyertlenségi szériája így pedig már öt mérkőzés óta tart Mauricio Pochettinóéknak, akik napra pontosan egy hónapja tudtak legutóbb diadalmaskodni. A vendégek sem lehetnek sokkal büszkébbek teljesítményükre, hiszen, igaz, hogy nyerni tudtak szombaton a Wolfsburg ellen, azonban a Farkasok botrányosan teljesítenek az idei szezonban, ráadásul azt megelőzően a harmadosztályú (!) Lotte otthonában sikerült kiesnie a Gyógyszergyáriaknak a Német Kupából.

1X2    
Tottenham Döntetlen Leverkusen
TippmixPro@2.00 TippmixPro@3.40 TippmixPro@3.50

A felek tehát nincsenek jó passzban, s mindkét oldalon marad ki meghatározó játékos sérülés miatt, így pedig a bukik szoros mérkőzést várnak, a fogadók viszont nem sok esélyt adnak a Leverkusennek. Ugyanis a             adatai szerint a szerda esti meccsre beérkezett tétek 59 százaléka (!) hazai sikert vár, 36 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelmére a tétek mindössze 5 százaléka (!) érkezett.

Ha kíváncsi vagy, hogy mit várunk a mérkőzéstől, akkor kattints ide!

[2363750] 2016-11-02 20:45:00 Tottenham Hotspur - Bayer Leverkusenx
214324