Karrier

Wayne Rooney-nak befellegzett?

  • varin

Ha nem táltosodik meg az egykori közönségkedvenc, igencsak hamar távozhat az Old Traffordról.

Úgy tűnik, Wayne Rooney napjai meg vannak számlálva a jelenlegi Manchester Unitedben. José Mourinho ugyanis hiába pakolja bármilyen posztra már az egykori közönségkedvencet, sehol nem tud bizonyítani, a szurkolóknál pedig elfogyott a türelem.

A Manchester United-szurkolók 99.08%-a úgy véli, Wayne Rooney már nem elég jó a csapat kezdőjéhez.

A Vörös Ördögök szerdán a Northampton Town ellen játszottak Ligakupa-mérkőzést, ahol Rooney ismételten a 9-es pozíciójában csatárt játszott, ám a jó teljesítmény ismételten elmaradt, gólt ugyanis nem szerzett. A korábbi bajnokikon José Mourinho annak ellenére játszatta a középpályán a 30 éves támadót, hogy mind a 6-os, mind pedig a 10-es pozícióban igencsak gyatrán futballozott. Afelől kétség sincs, hogy kemény edzésmunkát végez, hogy a mérkőzéseken mindent megtesz, hogy ég benne a siker iránti vágy, viszont a szurkolók egyértelműen kimondták felette az ítéletet.

"A támadósorba jelenleg már nemigen fér be Rooney, a középpályára pedig nem elég jó, mivel nem tud megfelelő szinten passzolni" - mondják kritikusok a csapatkapitányról.

Kérdés tehát, hogy az egykoron imádott Wayne-re milyen szerep hárulhat ebben a csapatban. A kezdő tizenegyben a szakértők és a szurkolók szerint sincs helye, viszont a klub ikonikus alakjává vált.

Alighanem néhány hónapon belül választ kapunk a kérdésre: kispad vagy klubváltás?

A Northamtpon elleni Ligakupa-sikert követően a Manchester Unitednek pokolian nehéz dolga lesz hétvégén. Pogbáék a szépen, lassan formába lendülő Leicester Cityt látják vendégül az Old Traffordon. Annak ellenére, hogy a formák igencsak ellentétesek, a United sikerére csupán 1.66-szoros pénzt fizet a    .

[2252236] 2016-09-24 13:30:00 Manchester United - Leicesterx;
2016-09-24;47
2016-09-25;47
2016-09-26;47
209498