Átigazolás

Wayne Rooney Londonban vagy Liverpoolban köthet ki

Úgy tűnik, a Manchester United legendája mégsem Kínába igazol, hanem marad a Premier League-ben.

Sokadik névként a West Ham United is feliratkozott arra a listára, amely csapatok szeretnék megszerezni Wayne Rooney-t. Mint arról a Sky beszámol, habár az angol válogatott támadó szerződése 2019-ig az Old Traffordhoz köti, José Mourinho regnálása alatt mindössze kilenc Premier League-mérkőzésen kezdett, így már nyáron klubot válthat.

Az elmúlt hetekben sem a játékos, sem pedig az edző nem cáfolták, hogy Rooney távozóban van a Manchestertől, ám a téli kínai megkeresés ellenére úgy tűnik, a 31 éves támadó a ligán belül válthat csapatot.

A fogadóirodák szerint jelenleg Rooney egykori csapata, az Everton a favorit, az egyik brit buki mindössze 2.10-szeres pénzt fizet, ha nyáron visszaköltözik a Goodison Parkba "Wazza". A listán a második angol gárda a West Ham United, itt viszont ellentétesek az információk, hiszen több forrás is elképzelhetőnek tartja, hogy a támadó Londonba költözik, noha ő úgy vélekedett, a Premier League-ben csak a MU-nál és az Evertonnál hajlandó futballozni.

Hol futballozik majd Wayne Rooney szeptember 3-án?
Everton 2.10
Manchester United 3.50
Valamelyik kínai csapat 4.50
West Hame United 7.00
Valamelyik MLS-csapat 10.00
Newcastle United 41.00

A United a válogatott szünetet követően a West Bromwichot fogadja hazai pályán, majd az Everton érkezik az Old Traffordra.

209498