NB I

Bármit várhatunk az Újpest-Hali meccsen, csak gólokat ne

  • varin

Szoros csatára, ám kevés gólra számíthatunk szerda este az Illovszky Stadionban.

Izgalmas, ámde nehezen tippelhető mérkőzésre kerül sor szerda este az Illovszky Stadionban. A bukdácsoló Újpest és a bombaformában lévő Haladás összecsapásán az oddsok és az esélyek is rendkívül kiegyenlítettek. De mire lehet akkor fogadni egy ilyen meccsen?

A jó szezonkezdet után az Újpest szekere kicsit megakadt, három meccsen csupán egy pontot szereztek, igaz, az MTK-Debrecen-Vidi hármas ellen ez közel sem katasztrófa. Nebojsa Vignjevics fiai a piros-kékek ellen egyáltalán nem játszottak rosszul, amit a három rúgott gól is mutat. A vezetőedző joggal bízik benne, hogy legközelebb már a védelem is jobban teszi a dolgát: "Ezt a mérkőzést az első pillanattól a végéig mi alakítottuk. A mi hibáinkat használták ki a vendégek, és a második félidőben nekünk köszönhetően lett szoros az összecsapás. Sajnos sokszor nem a jó megoldást választottuk, amivel megpecsételtük a saját sorsunkat. Bízom benne, hogy a jövőben kevesebb ilyet láthatunk majd, és ez által eredményesebbek lehetünk" - nyilatkozta a Vidi elleni fiaskót követően.

[2295184] 2016-09-21 19:00:00 Újpest - Haladásx;5

Az elmúlt öt évben mindössze két olyan meccs volt, ahol az egyik csapat legalább kétszer betalált!

Optimizmusra Szombathelyen is van bőséggel ok, leszámítva a Videoton elleni 0-3-t, remek formában van Mészöly Géza csapata. Az öt győzelem mellett két döntetlen teszi szebbé a felcsúti zakót, így a Hali tartja magát a dobogó alsó fokán úgy, hogy legutóbb a listavezető Vasast fektették kétvállra Sopronban. Mészölynek azonban továbbra is meg kell oldania Király Gábor pótlását, valamint a támadó, Gaál Bálint sérülése is többhetes kényszerpihenőt eredményez.

A két csapat elmúlt öt mérkőzésén veretlen maradt az Újpest és gólt is csak egyet kaptak. A gólözön amúgy sem volt jellemző ebben a párosításban, az utolsó kilenc meccsükön a gólátlag mindössze 1,66 volt, ráadásul idén is mindkét fél meccsenkénti átlaga is csak 2.56.

hatharom.com-tipp: 2.5 gól alatt
TippmixPro @1.60
[2295184] 2016-09-21 19:00:00 Újpest - Haladásx;
2016-09-20;212
2016-09-21;212
209575