Tipp

Ne várjunk sokat a hétvége legjobb tippjével!

  • varin

A Haladás győzelmi esélyei magasabbak, mint azt a bukmékerek gondolják, így itt az ideje fogadni!

Az NB I 2018/19-es idényének második fordulójában az Újpest Szombathelyre látogat, az oddsok viszont nem mutatják meg a reális esélyeket. Érdemes tehát erre a tippre minél hamarabb lecsapni, mert nem lepődnék meg, ha hamar eltolódnánk a számok...

A lila-fehérek csütörtökön 21 óra 45 perckor kezdenek Sevillában, ami azt jelenti, hogy alig néhány perccel éjfél előtt fejeződik be a mérkőzésük Andalúziában. Ne felejtsük el, ez egy hatalmas lehetőség Zsótéréknak, ha a spanyol sztárcsapat ellen jól tudnak teljesíteni, az akár egy zsíros külföldi szerződést is érhet neki. Ne legyenek tehát kétségeink felőle, hogy igencsak odateszik majd magukat és kihajtják magukat a 90 perc során.

Fotó: NSO

Márpedig az előző napokban láthattuk, Vignjevics játékosainak fizikai állapota még nem tökéletes, a Baku legyőzését követően az MTK ellen hazai pályán szenvedtek viszonylag sima vereséget. Az újpesti játékosokon nagyon látszódott a fáradtság, amely ezúttal sem lehet majd másként.

A sevillai mérkőzés lefújását követően 64 órával már Szombathelyen kell bizonyítaniuk a fővárosiaknak.

Márpedig a Haladást hazai pályán legyőzni nem egyszerű, sőt ezidáig senkinek nem is sikerült az új Hali-arénában. Halmosiék mérlege 5-3-0 eddig az új gyepen úgy, hogy a Videoton és a Ferencváros is kapitulált itt.

Priskin Tamás eltiltás miatt biztosan nem játszhat az Újpest ellen, ugyanakkor a liláknál Pauljevics és Balázs Benjámin jutott a kiállítás sorsára a múlt héten.

Véleményem szerint Vignjevics jobban fog most rotálni, mint tette azt az MTK ellen, hiszen kevesebb idejük lesz pihenni, ráadásul már az előző körben is megmutatkoztak a fáradtság jelei a budapestieken. Mindezek tükrében igen hízelgőnek tűnik, hogy a fogadóirodák szerint teljesen háromesélyes a találkozó.

hatharom.com
Haladás +0 AHC
Odds: 1.91
Tét: 7/10
[2808896] 2018-07-29 18:00:00 Haladás - Újpestx;