Felkészülés

Következik Mourinhóék első nagy tesztje

  • varin

Közel húsz éve nem találkozott egymással Európa két élcsapata, a Manchester United és a Borussia Dortmund.

A Wigan Athletic elleni sima, 2-0-s sikert követően a Manchester United Kína felé vette az irányt, ahol először a Dortmunddal, majd a Manchester Cityvel csapnak össze. Mint arról korábban beszámoltunk, José Mourinho igencsak tartalékos kerettel és mindössze 22 bevethető játékossal utazott el keletre, de a Dortmundnál sem ideális a helyzet.

   
  1 x 2
Manchester United-Borussia Dortmund 2.30 3.25 3.60

"Nem örülök, mert az első meccsünket rögtön a megérkezésünk után játsszunk majd, a másodikra viszont sokat kell várnunk. Így nehéz lesz a legjobbunkat nyújtanunk. Persze mindig egy izgalmas kaland ilyen messzire utazni az otthonunktól" - nyilatkozta Thomas Tuchel. A BVB egyébként már jóval előrébb jár a felkészülésben, mint ellenfele, hiszen augusztus 14-én már tétmeccset játszanak, így nem csoda, ha Aubameyangék már négy felkészülési találkozón túl vannak.

A sárga-feketéknél nem tartott a kerettel Raphael Guerreiro, Julian Weigl, Lukasz Piszczek és Jakub Blaszczykowski sem, ott lehet azonban Marc Bartra, Emre Mor, Roman Burki és Nuri Sahin is - közülük több állapota kédréses volt korábban.

Több játékosnak is különleges lehet a péntek délután randevú, hiszen Adnan Januzaj, Shinji Kagawa és Henrikh Mkhitaryan is viselte korábban a másik csapat mezét.

A vélhetően még az időeltolódás okozta fáradtsággal küzdő dortmundiak és a tartalékos támadósorral pályára lépő Manchester között nem várunk hatalmas gólparádét. Talán nem véletlen, hogy a fogadóirodák sem tudtak dönteni, melyik csapat is az esélyesebb.

hatharom.com-tipp: 2.5 gól alatt
TippmixPro @2.10
[2208799] 2016-07-22 14:00:00 Manchester United - Borussia Dortmundx;