Manchester United

Mourinho négy sztárt adna el, Fellaini nincs köztük

Brit sajtóhírek szerint José Mourinho Marouane Fellainivel képzeli el a jövőt az Old Traffordon.

Bár a Manchester United-rajongók döntő többsége megszabadulna a belga válogatott középpályásától, könnyen lehet, hogy a extravagáns frizurájáról is ismert Fellaini marad az Old Traffordon. A skót Daily Record újságírója - aki jó kapcsolatot ápol a portugál menedzserrel, például az elsők között számolt be róla, hogy a Special One a Unitedhez tart  - szerint Mourinho négy játékost el szeretne adni, Daley Blind, Juan Mata, Bastian Schweinsteiger és Marcos Rojo szolgálataira ugyanis nem számolna a jövőben és állítólag erősen szorgalmazza, hogy minél hamarabb megváljanak a fenti négyes tagjaitól. Rojo és Schweinsteiger nem igazán tudott beilleszkedni a van Gaal-éra idején a csapatba, viszont Mata igen népszerű a szurkolók körében, így a spanyol eladása azért erősen kérdéses. Fellaini viszont maradhat, mivel több poszton is bevethető, fizikailag erős, tapasztalt és igen dörzsölt játékos, az efféle típusú karakterek pedig szimpatikusak Mourinho számára. 

Az újság arról is ír, hogy Mourinho tervei között az szerepel, hogy Zlatan Ibrahimovic lesz az előre tolt ék, mögötte a 10-es pozícióban Wayne Rooney, a két szélen pedig Henrikh Mkhitaryan és Anthony Martial játszana. 

A Manchester United a nyáron részt vesz a Bajnokok Kupája elnevezésű tornán, ahol a világ legnépszerűbb csapataival méri majd össze az erejét. Persze Manchesterben elsősorban a következő bajnoki szezonra koncentrálnak, ahol a legnagyobb ellenfél éppen a városi rivális City és Pep Guardiola lehet. 

Oddsok a Premier League bajnokára 2016/2017
Man. City Man. Utd. Arsenal Chelsea
3.25 4.50 7.00 7.00