Roland Garros

Kiejtenénk az Australian Open-címvédőjét

  • hatharom.com

Íme a Roland Garros keddi játéknapjának tutija, lutrija és legnagyobb értékkel kecsegtető tippje a női mérkőzésekre.

A harmadik játéknap tutija

Kedden bemutatkozik többek között a világelső és címvédő Serena Williams, az ötödik kiemelt Viktorija Azarenka és az Australian Open-címvédő Angelique Kerber. Előbbi kettő nagyon sima rajtot vehet, utóbbi már kevésbé, de róla majd később. Miután Serena és Azarenka továbbjutása sem fizet túl jól, így tovább nézelődtünk. A tavalyi elődöntős Bacsinszky Tímea kétszettes győzelméből sem fogunk világkörüli utazásra menni, de azért többet hoz a konyhára. A magyar származású, de svájci színekben induló 26 éves játékos meglehetősen gyengén kezdte az idei szezont, ám március vége óta folyamatosan javuló formát mutat, Rómában már kifejezetten meggyőző teniszt láthattunk tőle. Fele ilyen jó játékkal is simán lelépheti a spanyol Silvia Soler-Espinozát, aki szerencsés vesztesként játszhat mégis a tornán. Nem képvisel túl erős szintet a hispán lány, nincs is jó passzban, de ami a legnagyobb probléma számára, hogy nincs semmi fegyvere Bacsinszky ellen. Ez már kiderült a korábbi mérkőzéseiken is, amelyek 6-2, 6-1, 6-2, 6-2 és 6-0, 6-1-es svájci győzelmekkel zárult. Most is valami hasonlóan egyoldalú meccset várunk.

Silvia Soler-Espinosa-Bacsinszky Tímea
Hatharom-tipp: Bacsinszky 2-0
TippmixPro @ 1.25

A harmadik játéknap legnagyobb értékkel kecsegtető tippje

A dekoratív Puerto Rico-i hölgy, Monica Puig zseniálisan jól kezdte az idei szezont, tőle szokatlanul hétről-hétre kiegyensúlyozott teljesítményt láttunk. Ennek meg is lett az eredménye, a világranglistán 41 helyet lépett előre, kiharcolva ezzel az alanyi főtáblát a kisebb tornákon is. Párizs után a top 50-be is bejöhet, ugyanis egy kört mindenféleképpen várunk tőle, de igazából az utána lévő egy-két meccs sem annyira megoldhatatlan számára. A fehérorosz Olga Govortsova ellen kezd, aki ritka pocsék évet fut, bő öt hónap alatt ugyanis egyetlen mérkőzést tudott nyerni. Az elmúlt hét tornáján mindig kikapott az első fordulóban, ráadásul szettet is csak egyet tudott fogni. Nem különösebben a salak a kedvence, szóval meglepő lenne, ha éppen most szakadna meg ez a szörnyű sorozata. Kis odafigyeléssel Puig is két játszmában verheti.

Monica Puig-Olga Govortsova
Hatharom-tipp: Puig 2-0
TippmixPro @ 1.65

A harmadik játéknap lutrija

Az első két játéknap hozott ugyan meglepetéseket a hölgyeknél, de a sztárok és az esélyesek közül mindenki sikerrel vette eddig az első akadályt. Az Ana Ivanovics elleni tippünk még függőben van, és úgy gondoljuk, hogy mellette egy másik nagy név, az Australian Open-címvédője, Angelique Kerber is búcsúzhat. A német lánynak a váratlan melbourne-i menetelése óta nem volt igazán jó tornája. Igaz, nyert Stuttgartban a salakszezonban, de a Premier-versenyeken, Madridban és Rómában rögtön az első meccsén kikapott. Kiki Bertens nem egy leányálom Grand Slam-főtáblán, a világranglista-58. holland lány, ha beindul, akkor elég komoly püfölést tud bemutatni. Az önbizalma ráadásul az egekben, hiszen az előző héten a selejtezőből indulva nyerte meg a nürnbergi tornát, és ezzel négy év után emelhetett ismét a magasba WTA-trófeát egyesben. Eddig egyszer futottak össze, méghozzá idén Indian Wellsben, ahol egy elég érdekes meccset vívtak. 6-1-gyel Bertensé volt az első szett, ám olyannyira kikészítette a hőség és a magas páratartalom, hogy nem tudta végigjátszani a mérkőzést. De ez megmutatta, hogy képes kellemetlen perceket okozni Kerbernek. Vesztenivalója csak a germánnak lesz, ha pedig az Australian Open óta mutatott halványabb teniszét hozza, akkor ebből egy csúnya betli lehet.

Angelique Kerber-Kiki Bertens
Hatharom-tipp: Bertens nyer
TippmixPro @ 2.90

Aki gondolja megjátszhatja a három tippet kombiban is, ami 5.98-szoros pénzt ér a    nál. Oszd meg véleményed a mérkőzésekkel kapcsolatban hozzászólásban vagy fórumunkon a tenisz-kibeszélőben, a további tippjeinket pedig keresd a Protipp-rendszerben!