Tipp

A Sárga Tengeralattjáró elsüllyesztheti a Gyógyszergyáriak rozoga bárkáját

  • varin

A Sárga Tengeralattjáró remek szériája nem Leverkusenben szakad majd meg.

Érdekes visszavágóra van kilátás ma Leverkusenben, hiszen a nem túl jó formában lévő német gárdának 0-2-ről kéne felállnia a Villarreal ellen. Roger Schmidt csapatát ráadásul sérülések és formahanyatlások is sújtják, így joggal bízhatunk néhány gólban a remek formában lévő spanyol csatároktól.

Normális esetben Ömer Toprak, Roberto Hilbert, Lars Bender, Kevin Kampl és Tin Jedvaj is ott lenne legalább a kispadon, ám mindannyian sérülés vagy eltiltás miatt hiányozni fognak a keretből. A Gyógyszergyáriaknál ráadásul komoly fejfájást okoz Bernd Leno kapus gyenge teljesítménye, a 24 éves portás lelkén már lassan minden meccsen szárad egy-egy gól. A hátsó sor gyengélkedését remekül mutatja, hogy az utolsó tíz meccsen nyolcszor kapott gólt a Kusen, összesen tizennyolcat. Ami a nemzetközi kupákat illeti, Calhanogluék idén tizenegy meccset játszottak a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában, itt kilenc alkalommal kaptak gólt, méghozzá összesen tizenhatot.

Ami a Sárga Tengeralattjárót illeti, hétvégén Sevillában vereséget szenvedtek, ám a két szerzett gól az andalúzok ellen így is bizakodásra adhat okot. Ahogy az is tetszetős statisztika, hogy a spanyol csapat idén mind a kilenc európai kupatalálkozóján betalált.

Nem gondolom, hogy akár szorossá tudja tenni a párharcot a Leverkusen, jobb csapatnak tartom jelenleg a spanyolokat, ráadásul egy vendég találatra már néggyel kellene válaszolnia Chicharitóéknak. Tippem abból a szempontból kissé biztonsági, hogy egy gól esetén csak félnyertes, ám terveim szerint a végeredmény 1-2 vagy 2-2 lesz.

hatharom.com-tipp: Villarreal góljai 0.75 felett
Odds: 1.704
Tét: 5/10
Eddig éri meg: 1.60
[2193814] 2016-03-17 19:00:00 Bayer Leverkusen - Villarrealx;