Sportfogadás

Ronnie, Robertson és Gould is magabiztos rajtot vehet

  • Cesc18

Kedden Walesben elrajtol a szezon hetedik pontszerző viadala, a World Grand Prix. Az első játéknapon egy kombi szelvénnyel indulunk harcba a bukmékerek ellen.

Ronnie O'Sullivan-Michael Holt
Tipp: Ronnie
Odds:
 1.12 @ TippmixPro

Az ötszörös világbajnok Ronnie O'Sullivan a hét hónapos kihagyása után csodás formában tért vissza januárban. Impozáns játékkal nyerte meg a Masterst, majd utána a Welsh Opent is. Utóbbin megszorítani sem tudták, átgázolt a mezőnyön. Akkor még nem mondta ki, hogy elindul a World Grand Prix-n, de sejteni lehetett, hogy ilyen ihletett formában nem hagyja ki az újabb walesi túrát. Amikor így játszik, akkor kis túlzással szinte mindegy, hogy ki az ellenfél, főleg egy pontszerző első fordulójában, ahol még nem a riválisokkal találkozik. Ettől függetlenül illik megemlíteni Michael Holt nevét, akivel meccsel majd. A 37 éves angolnak ez a szezonja sem hozott kiemelkedő eredményeket, sőt, inkább csalódott lehet, mintsem elégedett.

Neil Robertson-Peter Ebdon
Tipp: Robertson
Odds:
 1.22 @ TippmixPro

Az ausztrálok klasszisa, Neil Robertson rosszul indította a szezont, de a téli versenyekre összerakta a formáját és jelenleg Ronnie mellett ő a másik, akit borzasztó nehéz legyőzni. Decemberben második alkalommal is megnyerte az Egyesült Királyság Bajnokságát, majd a Welsh Openen a döntőig menetelt. Voltak betlijei, de a pontszerzőkön, kamerák előtt iszonyatosan jól játszik. A 2002-es világbajnok Peter Ebdon személyében nem kapott könnyű első körös ellenfelet, de azért a 45 éves játékos már messze nem nyújt olyan ütőképes teljesítményt, mint évekkel ezelőtt, mondhatni bőven túl van már a zenitjén. Ez zsinórban a harmadik szezonja, amikor semmi extrát nem nyújt, Robertsonnál sokkal gyengébb játékosokkal is nehezen veszi fel a versenyt, az ausztrál pláne megoldhatatlan feladat lesz számára.

Martin Gould-Tian Pengfei
Tipp: Gould
Odds:
 1.35 @ TippmixPro

Martin Gould az egyik legszórakoztatóbb figurája a mezőnynek, idén azonban nem csak egy-egy mérkőzésen villant, hanem bizony sikerült szintet lépnie, sikerült kitörnie a középszerűségből. Döntőt játszott Ausztráliában, majd nemrégiben megnyerte élete első pontszerző trófeáját Németországban. Ezen kívül volt két negyeddöntője, illetve legutóbb Lengyelországban egy European Tour állomáson is döntőzött. Nem csak sül a keze, de mentálisan is egyben van, ami korábban nem volt rá jellemző. Évek óta a kínai Tian Pengfei is hasonlóan eredményes szezonért harcol, de az idei sem hozta meg számára az áttörést. Októberben volt egy kis pontszerző döntője, de nagy lökést ez sem adott a karrierjének, azóta semmi maradandót nem alkotott. Még 2013-ban találkoztak, akkor a kínai nyert, de ő azóta sem lett jobb játékos, Gould viszont karrierje legszebb időszakát éli, aki Walesbe is nagy önbizalommal érkezett.

Snooker World Grand Prix kombi - a     szorzói
Kezdés Meccs Tipp Odds
Kedd, 14:00 Neil Robertson-Peter Ebdon Robertson 1.22 @ TippmixPro
Kedd, 15:00 Martin Gould-Tian Pengfei Gould 1.35 @ TippmixPro
Kedd, 21:00 Ronnie O'Sullivan-Michael Holt Ronnie 1.12 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 1.84