Premier League

Kedvenc ellenfelét látja vendégül a Manchester United

  • hatharom.com

A Stoke még csak pontot sem tudott szerezni az eddigi hét, Old Traffordon lejátszott Premier League találkozóján.

Kedvenc ellenfelét látja vendégül a Manchester United.

Az utóbbi hetekben összességében nem lehet panasz a Manchester United eredménysorára, hiszen a Vörös Ördögök az utolsó hat meccsükből négyet is megnyertek, aminek köszönhetően továbbjutottak az FA Kupában, és a bajnoki táblázaton is már európai kupaindulást érő helyen állnak Louis van Gaalék.

Pedig igazából nem történt semmi említésre méltó a hazaiaknál, a holland mesteren viszont egy picit kisebb a nyomás, hiszen a legutóbbi bajnoki vereséget egy kupasikerrel "feledtette" a szurkolókkal. A Derby County ellen pedig láthattuk, hogy ha minden klappol a csapatnál, akkor bárkit el tud kapni a Manchester United, pláne, hogyha kevés sérülttel - szám szerint néggyel - kell számolnia a Vörös Ördögöknek.

[1988947] 2016-02-02 21:00:00 Manchester United - Stoke Cityx

A Stoke City az utóbbi hetekben megtorpanni látszik, a bajnokságban egészen a kilencedik helyig csúszott vissza, az FA Kupában a Crystal Palace, míg a Ligakupában a Liverpool ellen esett ki az elmúlt héten, avagy nyolc nap leforgása alatt három vereséget "zsebeltek be" Mark Hughesék, vagyis a csapat morálja és önbizalma roppant alacsonyan van.

Ez pedig nem egy jó előjel, hiszen a Fazekasok a mumusukhoz, a Unitedhez látogatnak, az Old Traffordon pedig abszolút nem megy a piros-fehéreknek, hiszen az eddigi hét, Manchester vörös-fekete felében megrendezett Premier League találkozójukat rendre elbukták, méghozzá úgy, hogy legalább két gólt mindig kaptak. Szegény csapatot pedig az ág is húzza, hiszen a piros-fehérek idei legjobbja, Marko Arnautovic megsérült, míg rajta kívül szintén fontos hiányzója lesz Mark Hughes mesternek, hiszen Ryan Shawcross, Marc Wilson, Charlie Adam és Geoff Cameron is maródi.

Noha karácsony másnapján a Stoke simán lenyomta a Manchester United együttesét, azóta sokat változott a világ. Perpillanat a Vörös Ördögök lényegesen jobb passzban vannak, mind fizikailag - a vendégek a Ligakupának köszönhetően rengetegszer pályára léptek januárban -, mind lelkileg, ráadásul nem is megy nekik az Old Traffordon. Mindezek után azon a véleményen vagyunk, hogy a Stoke sorozatban a nyolcadik Premier League találkozóját is elveszíti Manchester vörös-fekete felében.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Manchester United Döntetlen Stoke
1.68 3.40 5.20
[1988947] 2016-02-02 21:00:00 Manchester United - Stoke Cityx;